2018. 04. 15.

Mutasd a polcod! - 15. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)



A tizenötödik választás a 100-as polclakóra esett, aki pedig:

I: Janette Oke: Ha ​szólít a szív
Már jó ideje a polcomon csücsül, és eddig még sajnos nem jutottam el az olvasásához. A fülszöveg hívta fel magára a figyelmemet. A filmes borítója szerintem nagyon szépre sikerült. Úgy emlékszem a filmet már sikerül megnéznem :) Most, hogy újra a kezembe vettem, elkapott az érzés, jövő hónapi tervezetek közé fel is veszem.


P: Cassandra Clare: Árnyak ura
Sok Cassandra Clare kötet van a polcon, csodálkoztam, hogy csak most sikerült egyet kiválasztani. :) Az Árnyak ura viszonylag friss megjelenés, hiszen múlt decemberben került a könyvesboltokba, és az első kötet annyira jó volt, hogy nem volt kérdés, ezt is beszerzem. Az Éjfél kisasszonyról írtam is értékelést, nem győztem dicsérni, és a második rész is hasonlóan izgalmasra, fordulatosra sikerült. :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése