2018. 04. 22.

Mutasd a polcod! - 16. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A tizenhatodik választás a 53-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Elle Kennedy: The ​Score – A pont (Off-Campus 3.)
Teljesen magával ragadt a sorozat. Az első rész megjelenése után nem volt kétséges, hogy a többi rész is itt fog csücsülni a polcomon. A pontban Allie és Dean kapcsolatáról olvashatunk, ami nem mindennapi módon kezdődik. Teljesen magába szippantott a történetük le se tudtam tenni. Egy újabb csapattag akire rá talál a szerelem, nem is akár hogy :D Alig várom az újabb rész megjelenését, a kis kíváncsi énem már utána leselkedett mire is számíthatok majd, és annyit mondhatok, egy újabb különös helyzetet tár majd elénk az Írónő :)


P: Elle Kennedy: The ​Deal – Az üzlet
Na ez most nagyon vicces. :D Én is egy Off Campus regényt kell írjak, hiszen nekem is pont az Üzlet az 53. polclakóm. :) Annyira éreztük, hogy nekünk való a regény, mégis olyan nehezen jutottunk el az olvasáshoz, de elsöprő élmény volt. Imádtam humoros stílusát, a szereplőket, a helyzetet, amibe belekerültek. Áh, nagyon jó volt. Írtunk is együtt az erről a részről és a következőről is, de már a Pont is készülőben van. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése