2018. 04. 11.

Szeretem a tavaszt Book Tag


Ezen a héten végre beköszöntött a tavasz, a szép idő, nem is választhatnánk jobb témát a mostani book tag-hez, mint ezt a szép évszakot. :)


1, Van olyan tevékenység, amit jellemzően tavasszal csinálsz?
I: Ilyenkor újra biciklire pattanok, és a munkába is vele járok be. Nem lakok messze a munkahelyemtől, de télen apukámmal szoktunk lemenni kocsival, haza pedig gyalog. Ilyenkor ezt felváltja a napi kétszeri tekerés. 
P: Annyira nagyon jellemzőt talán nem tudnék írni, de az biztos, hogy ilyenkor szívesebben sétálok egy két megállót ahelyett, hogy buszra/villamosra pattannék. Szép időben jobban esik a séta. :) 

2, Melyik könyv megjelenését várod legjobban tavasszal?
I: A nagy része már megjelent, de talán most a legjobban a Medve és a csalogányt várom. A fülszöveg alapján nagyon nekem valónak érzem. 
P: Épp közeledik a Könyvfesztivál, úgyhogy van miből válogassak, mégis egy márciusi megjelenést volt, amit legjobban vártam. Kresley Cole-tól az Elfojtott üvöltést. Egy jó Halhatatlanok alkonyat után regényre mindig ki vagyok éhezve.

3, Mond egy könyvborítót, amiről a tavasz jut eszedbe.
I: Botrány tavasszal nem csak a címében, de magán is hordózza a tavaszt szerintem. 
P: Csak a borítót nézve a Fájdalom helyéről eszembe jut a tavasz. Az illatos virágokat nem lehet, nem összekapcsolni az ébredező természettel.

4, Hol fogsz olvasni most tavasszal?
I: Ilyenkor ugyanúgy a szobámban szoktam olvasni, csak most már nyitva lehet az ablak, és hallom a madár csicsergést. 
P: A megszokott helyeket leszámítva, májusban tervezünk egy hét soproni pihenést, ezért jó eséllyel a tájat figyelve és a hegyi levegőt magamba szívva is fogok olvasni.

5, Mutass egy borítót, amin látszik a nap.
I: Dani Atkins: A mi történetünkben a borítón lévő lány virágok között ül, és olyan mintha a lemenő napot tartaná a kezében. 
P: A Tűzpróba borítóján felbukkan a nap, bár nem olyan szikrázó, meleget sugárzó módon, ami a történetet ismerve nem meglepő, de látszik.

6, Melyek a kedvenc tavaszi olvasmányaid?
I: Minden évszakban szeretek romantikus történeteket olvasni, de talán tavasszal a leginkább :) 
P: Nincs kifejezetten kedvenc tavaszi, de nagyon-nagyon szerettem a Botrány tavasszal könyvet és az remek tavaszi olvasmány. :)

7, Keress egy borítót, amin sok szín látható.
I: Az Idol borítóján sok sejtelmes szín veszi körül az énekest a színpadon. 
P: Az Első tánc borítója igazán színes, pont ezt szerettem legjobban benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése