2018. 04. 27.

Tarryn Fisher & Willow Aster: Folsom - borítóleleplezés

Író: Tarryn Fisher & Willow Aster
Cím: Folsom
Sorozat: End of Men 1.
Kiadás éve: 2018. 05.29.
Fülszöveg:

A nemzet, amit ismerünk, már a múlté.
A hímneműek a kihalás szélén vannak, egy End Men nevű közösség alakul, hogy megmentsék a világot. Folsom Donahue egyike  a tizenkét embernek, akiknek az a célja, hogy újraépítsék a régiókat. A végtelen napok, ahol idegenekkel szexelt, olyan ürességet hagynak benne, amit se nők, se pénz, se bármilyen státusz nem tud betölteni.
Egészen Gwen-ig.
Gwen azóta akar gyereket, mióta az eszét tudja, de amikor végre esélyt kap rá, felfedez egy régóta rejtegetett igazságot. Az igazságtalanság, amit látott motiválja, hogy mentse meg azokat a férfiakat, akikről senki se hiszi, hogy megmentésre szorulnának.
Egy tiltott szerelem, ami a kétségbeesés idején virágzik, forradalmat szít.
Folsom és Gwen, őrlődik egymás iránti szerelmük és a kötelességük között, mégis dönteniük kell. De ez tönkreteheti őket.

Tarryn Fisher nálunk is ismert alkotó, igazán rendhagyó regényei miatt, Willow Astert még nem volt szerencsénk, de ahogy nézem az ő regényeit is szereti a közönség. A fülszöveget olvasva ez a sorozat is igazán egyedinek ígérkezik, csak szurkolni tudok, hogy valamelyik hazai kiadó felfigyeljen rá.


Hallgassátok meg a lejátszási listát, amit a regényhez válogattak össze itt.
Tarryn Fisher a New York Times és az USA Today bestseller írója, kilenc regénnyel. Utálja a napot születésétől fogva, most Seattle-ben, Washington-ban él, gyerekével, férjével és pszichotikus husky-jukkal. Tarryn szeret gazemberekről írni.


Willow Aster a True Love Story, az In the Fields, a Maybe Maby, a Fade to Red és a Lilith alkotója. Nem szeret semmit jobban az írásnál, amit meg is tesz mindenhol, ahova megy. Férjét és két gyerekét szórakoztatja az egész napos álmodozás és vicces, ahogy főzés közben olvas.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése