2018. 05. 25.

2018. legjobban várt megjelenése - 10. kör


A mezőnyt már ismeritek, úgyhogy következhet a szavazás. Akik korábban is velünk tartottak, ismerik a rendszert. A 32 könyv párbajok során küzd meg egymással, és így jutunk el végül a győzteshez. :)

Író: Sarah J. Maas
Cím: A Court of Wings and Ruin
Sorozat: Tüskék és rózsák udvara 3.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

Feyre visszatért a Tavasz udvarába, elhatározta, hogy információt gyűjt Tamlin területéről és a támadni készülő királyról, aki térdre akarja kényszeríteni Prythian-t. De ehhez egy halálos megtévesztő játékot kell játszania - és egy rossz lépés nem csak Feyre számára lehet végzetes, hanem a világra is.
Ahogy közeledik a háború, Feyre-nek döntenie kell, kiben bízhat meg a káprázatos és halálos Főurak közül - és váratlan helyeken is szövetségesekre kell vadásznia.
 
Moly.hu várólista: 41
Moly.hu kívánságlista:
51

 
Vélemények:  

"Ez egy hülye kérdés!"
~a könyvet nevező

"Mert imádom az írnő stílusát, a megteremtett világot, magát a szereplőket. S szerelmes vagyok Rhysbe! Na jó egyszerűen csak tökéletes az első két rész és a kedvencemmé lépett elő."
~a könyvet nevező 
 
Összegzés: Szerintem mondhatjuk, hogy ez a sorozat berobbant a hazai piacra. Nem volt nagy zsákbamacska, mert az Üvegtrón is nagy siker, de ez még talán azon is túl tesz. Ez a könyv pedig már a trilógia zárása, amire rengetegen várnak.

Író: Nalini Singh
Cím: Angyalháború
Sorozat: Angyali vadász 6.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Az angyalok lezuhannak az égből, ismeretlen erő taszítja őket vesztükbe. A vámpírok megbetegszenek, halhatatlanságuk sem védi őket a képtelen kórtól.
A vámpírvadász Elena Deveraux és társa, Raphael arkangyal a várost tépázó pusztítás forrását keresik, hogy elejét vegyék az értelmetlen haláleseteknek, és felkészülhessenek egy ellenséges arkangyal most már bizonyosan közelgő támadására.

Moly.hu várólista: 87
Moly.hu kívánságlista:
177

 
Vélemények:  


"Imádom a sorozatot és nagyon sajnáltam, hogy nem adták ki a többi részét, így nagyon megörültem, mikor megtutam, hogy a Könyvmolyképző átvette és kiadja. Remélem már nem kell rá sokat várni. :3"
~a könyvet nevező

"OH-EM-GE!
Sosem győzöm eléggé hangsúlyozni, mennyire szeretem Nalini világát. Úgy le tud nyűgözni, ahogy csak kevesen. A történet rabul ejtett, nem hagyott mást csinálni. A világkép, amit fest nagyon alapos és ügyesen kidolgozott."
~@Naiva (moly.hu)

Összegzés: Ez aztán egy tényleg nagyon várt megjelenés. Évekkel később a sorozat kiadója kivonult Magyarországról félbehagyva ezt a szériát, más gyöngyszemekkel együtt. És most végre beérik várakozásunk gyümölcse, megkapjuk Elena és Raphael történetének újabb fejezetét. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése