2018. 05. 28.

2018. legjobban várt megjelenése - 11. kör


A mezőnyt már ismeritek, úgyhogy következhet a szavazás. Akik korábban is velünk tartottak, ismerik a rendszert. A 32 könyv párbajok során küzd meg egymással, és így jutunk el végül a győzteshez. :)

Író: Kristen Callihan
Cím: Idol
Sorozat: VIP 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

„A ​zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat.”
LIBBY
Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája – szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.
Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?
KILLIAN
A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.
Most minden romokban hever.
Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány – de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.
A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.
Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden.
 
Moly.hu várólista: 200
Moly.hu kívánságlista:
221

 
Vélemények:  

"Nagyon felkeltette az érdeklődésem."
~  a könyvet nevező

"Hú… Nem is tudom, hogy hol is kezdjem. Fantasztikus volt. Teljesen letaglózott a story…"
~ @Calendra (moly.hu)


Összegzés: A Stage Dive sorozat igen nagy népszerűségre tett szert hazánkban. Emiatt talán nem meglepő, hogy egy hasonlónak gondolt rock sorozat, ahol a zene, a rock sztárok vannak a középpontban, szintén nagyon várós lehet.

Író: Amie Kaufman, Jay Kristoff
Cím: Illuminae
Sorozat: The Illuminae Files 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

Kady reggel még azt gondolta, a legsúlyosabb dolog, ami aznap vár rá, az Ezrával való szakítás lesz. Délután bombázni kezdték a bolygóját.
2575-öt írunk. Két rivalizáló óriásvállalat háborúba keveredik egy az ismert űr legszélső határán lévő, apró és jelentéktelen bolygó birtoklásáért. Most, hogy rakétákkal lövik őket, Kady és Ezra – akik már beszélő viszonyban sincsenek egymással – kénytelen együtt menekülni a bolygóról, nyomukban egy ellenséges csatahajóval.
De ez csak a kezdet. Járvány tör ki a menekülők közt, a vírus mutálódik, az eredmény rettenetes; lehet, hogy a vezérhajó mesterséges intelligenciája a legádázabb ellenségük; a vezetőik titkolóznak, visszatartják az információkat. Mikor Kady feltöri az információs hálózatot, hogy megtudja az igazat, világossá válik számára, hogy az egyetlen ember, aki segíthet neki, nem más, mint az ex-pasija, holott megesküdött rá, hogy nem beszél vele többet.
 
Moly.hu várólista: 55
Moly.hu kívánságlista:
74

  
Vélemények:  

"Úgy tudom, különleges a formátuma, ezért is érdekel annyira."
~ a könyvet nevező

"Eddig a legjobb könyv, amit az évben olvastam! "
~ @Floraholic (moly.hu) 

Összegzés: Sokan akik már olvasták eredeti nyelven, dicsérik a könyvet. Ahogy a könyvet nevező is írta indoklásként, a formátum különleges, és emiatt várják sokan a megjelenést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése