2018. 05. 14.

2018. legjobban várt megjelenése - 7. kör


A mezőnyt már ismeritek, úgyhogy következhet a szavazás. Akik korábban is velünk tartottak, ismerik a rendszert. A 32 könyv párbajok során küzd meg egymással, és így jutunk el végül a győzteshez. :)

Író: Leisa Rayven
Cím: Hitvány Rómeó
Sorozat: Starcrossed 1.
Kiadó: Libri
Fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Amikor Cassie és Ethan a színművészetin találkoznak, a levegő is felforr körülöttük.
Cassie igazi jó kislány, nehezen találja a helyét a folyton bulizó művészdiákok közt.
Ethan ezzel szemben vérbeli rosszfiú, vad, tüzes, félelmetes és mégis érzékeny.
Akár a Romeo és Júlia amiben címszerepet kapnak Cassie és Ethan szerelme is mintha a csillagokban lett volna megírva amíg Ethan össze nem törte Cassie szívét, mindörökre eljátszva a bizalmát.

Valami rejtélyes okból, olyan rád nézni, mint megtalálni valami értékeset, amiről nem is tudtam, hogy elvesztettem.
Évek múlva a szívtipró visszatér, hogy ismét felforgassa a lány életét érintésről érintésre. Fokozatosan újraélik titkos diákszerelmük minden felemelő és pusztító pillanatát, mígnem rájönnek, hogy a csillagokban írt szerelemnek nem kell tragédiával végződnie.
„Szerelmes vagyok Leisa Rayven történeteibe.” Colleen Hoover, a Reménytelen és a Szívcsapás sorozatok írónője
 
Moly.hu várólista: 239
Moly.hu kívánságlista: 
296
 
Vélemények:  

"B*sszus, hogy lehet így vége?! Ááááá!!! Ez nagyon szemét. Ebbe tilos belekezdeni, ha nincs kéznél a befejezésnél a folytatás. Különben valaki holtan végzi. :D"
~@NaNa_88 (moly.hu)

"Kevés az az 5 csillag, amit adni tudok rá.
Egyszerűen imádtam és ez enyhe kifejezés. :D
Mikor elolvastam még akkor is folyamatosan ez járt a fejemben, rég olvastam ilyen könyvet, ami ennyire fogvatartotta a gondolataimat."
~@Viviana97 (moly.hu) 


Összegzés: A mi figyelmünket is teljesen felkeltette ez a regény, és váró/kívánságlistára tevők száma is kifejezetten magas. Nagyon sok jót lehet olvasni róla, valószínűleg ezért is kíváncsiak ilyen sokan rá.

Író: L. J. Wesley
Cím: Brooke - A testem a börtönöm

Kiadó: Mogul
Fülszöveg:

Egy baleset, ami mindent megváltoztat. Brooke emlékek nélkül a saját testének börtönébe kerül. A kezelések hatására lassan visszatérő emlékei meggyötrik a lelkét. Vajon miként viseli ezt az időszakot? Ugyanaz az ember lesz, aki volt? Van még bármiféle jövő Brooke számára? 











Moly.hu várólista: 23
Moly.hu kívánságlista:
34
 
Vélemények:  



"Mert az enyém és végre kész :D :D "
~ a könyvet nevező
  
"Mindig érdekes számomra, ha egy férfi író női szemszögből alkot meg egy regényt. Azonban L. J. Wesleynek egyáltalán nem okozott gondot ez a kihívás. Tökéletesen gondolkozott női fejjel, teljesen bele tudtam magam élni Brooke szerepébe."
~@Filep_Nikii (moly.hu)

Összegzés: Még nem sok értékelés érkezett a műről, de tulajdonképpen mindegyik csak dicsérni tudja ezt az alkotást. Valójában még mi se igazán figyeltünk fel rá, de most a szép szavak felkeltették az érdeklődésünket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése