2018. 05. 17.

2018. legjobban várt megjelenése - 8. kör


A mezőnyt már ismeritek, úgyhogy következhet a szavazás. Akik korábban is velünk tartottak, ismerik a rendszert. A 32 könyv párbajok során küzd meg egymással, és így jutunk el végül a győzteshez. :)

Író: Jill Santopolo
Cím: A fény, amit elvesztettünk 

Kiadó: XXI. század
Fülszöveg:

Két ​élet. Két szerelem. Egy választás.
Ő ihlette meg elsőként, ő indította meg és értette meg igazán. Ő lesz-e az utolsó is?
Lucy az életét megváltoztató döntés előtt áll. De mielőtt megtehetné, elölről kell elmesélnie a történetét, a közös történetüket.
Lucy és Gabe 2001. szeptember 11-én ismerkednek meg New York-ban, ahol végzősök a Columbia Egyetemen. Az a nap mindkettőjük életét örökre megváltoztatja. Együtt döntik el, hogy azt szeretnék, ha az életük jelentene valamit, igazán számítana. Amikor egy évvel később megint találkoznak, mintha a sors akarná, hogy talán egymásban találják meg az élet értelmét. De aztán Gabe fotós-újságíró lesz a Közép-Keleten, Lucyt pedig New York-hoz köti a munkája. A következő tizenhárom évben közös útjuk álmokon, vágyakon, féltékenykedéseken, megcsalásokon vezet el végül a szerelemig. A sors sodorta-e egymáshoz őket? És az ő döntésük tartja-e távol őket egymástól? Hiába választják el kontinensek őket, mindig van helyük egymás szívében.

Jill Santopolo egyedülálló első regénye egy szerelmi történet, ami Lucy és Gabe életét követi nyomon. Az ikertornyok tragédiája megváltoztatja és árnyékba borítja az életüket. Hogy tudják összeegyeztetni a szenvedélyt és a biztonságot, az álmokat és a valóságot? Gyönyörű romantikus regény az első szerelem elpusztíthatatlan erejéről.
 
Moly.hu várólista: 202
Moly.hu kívánságlista:
235

 

Vélemények:  
"Ez egy gyönyörű/szomorú történet. Szerettem olvasni, szerettem a történetet, szerettem Lucy és Gabe történetét."
~@Barby2005

"Idejét sem tudom mikor volt olyan könyv a kezemben, ami könnyeket csalt a szemebe, egy olyan mű amin sírtam, nem is akárhogy! Ez az alkotás fantasztikus! Hihetetlenül rabul ejtett, nem tudtam letenni… "
~@Andrea_Kocsis_6 (moly.hu) 


Összegzés: Leírások alapján ez egy igazán különleges romantikus gyöngyszem. Átlagosnak is mondható a történet, de mégis van benne valami, ami sokakat megfog és nem tudják letenni és emiatt még többen szeretnék elolvasni, tudni akarják, mi ez a valami a könyvben.

Író: Gena Showalter
Cím: Éjsötét játszmák
Sorozat: Az Alvilág Urai 8.
Kiadó: Libri
Fülszöveg:

Strider, a Vereség démonának őrzője, sohasem veszíthet, hacsak nem akar pokoli kínokat szenvedni. Számára az élet győzelem vagy halál – amíg Kaia, a csábos hárpia, sarokba nem szorítja a megadás kísértésével.
Kaiának, akit népe Csalódásnak csúfol, az élete árán is el kell hoznia az első díjat a hárpiák világbajnokságáról, így nem tűrheti, hogy Strider összezavarja. Ám Stridernek is megvannak a maga tervei az első díjjal: el akarja lopni az isteni gyártmányú, ősi varázseszközt, mielőtt eldőlne, ki lesz a világbajnok. Ám ahogy egyre durvábbá válik a versengés, kiderül, hogy itt egyetlen díj számít: a szerelem, amelyben egyikük sem hitt…
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal megáldott férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.
 
Moly.hu várólista: 34
Moly.hu kívánságlista: 49 
 
Vélemények:  


"Én elképzelni sem tudtam, hogy hogy lehet majd megszelídíteni a Vereség démonát! Elképzelni sem tudtam, csak abban voltam biztos, hogy Gena megint képes lesz valami fantasztikusat, valami váratlant, valami szenzációsat alkotni! Hát igen, azt hiszem volt elvárás… De b@sszus megint sikerült neki!! :))"
~@EditVagyok (moly.hu)

"Ez a sorozat még mindig zseniális.
Gena írásmódja, és a világ, amit megteremtett ebben a sorozatban egyszerűen zseniális.
Örök kedvenc.
❤❤❤
Alig várom a következő részt, ahol Végre Paris lesz a főszereplő!!!!"
 ~@Evika82 (moly.hu)

Összegzés: Strider és Kaia olyan szereplők, akik már több kötet óta jelen vannak a sorozatban, emiatt nem meglepő, ha a rajongók az ő történetüket is nagyon várták. Személy szerint nekem a hárpiák a kedvenceim, mindig érdekel, hogyan sikerül kezelni őket. Na, de itt majd kiderül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése