2018. 05. 01.

Április havi beszerzéseink, olvasásaink

Örömmel tekintünk vissza az áprilisra is. :) Láthatjátok is majd, hogy nem kevés új polclakót sikerült felhalmoznunk, de ártatlanok vagyunk, mindenért a Könyvfesztivál a hibás. :D Lezárult első szavazás sorozatunk, kihirdettük, ki nyerte el a 2017. év legrosszabb olvasmánya címét. Sőt egyből belekezdtünk egy újabb cím kiosztásába, most a legjobban várt 2018. évi megjelenést kutatjuk. Semmiképp se volt unalmas az áprilisunk se. :)

Indie: Hiába az április már csak ilyen szokott lenni, a pénztárcám vékonyabb lett, a könyves polcom pedig sok új lakóval gazdagodott. Egy a baj, hogy lassan már egy csepp szabad helyem sincs az újak számára :D Talán lassan egy 3. könyves szekrényre is szükségem lesz??

Vettem: 
- Borsa Brown: A férj prostija kedvelem az Írónő stílusát, kíváncsi voltam mit takarhat a címe.

R. Kelényi Angelika: A párizsi nő egy szuper sorozat befejező része, amit egyszerűen muszáj volt azonnal beszerezni. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz Flóra élete Párizsban.

- J. K. Smith: Ismert ismeretlen az Írónő második könyve, amit mindenképpen szeretem volna a magaménak tudni.

- 100 magyar népmese olyan régóta szemezek vele, nagy kedvenceim voltak gyerekként. Jó volt kicsit visszarepülni az időben.

- Gazdag Erzsi: Mesebolta messzi mamámnál  volt meg ez a kis könyvecske. Nagyon sokszor olvasott nekünk fel belőle. Nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy kiadják a régi borítójával.

- Mia Sheridan: Becoming Calder – Calder útja bár a sorozat olvasásával le vagyok maradva, azért szépen megveszem mindig az újabb részeket. egyszer csak sikerül utol érnem magamat :)

- Nicole Williams: Clash – Csattanás Az első rész nem hagyott olyan mély nyomot bennem, ezért szeretnék esélyt adni a folytatásnak.

- Marie Rutkoski: The Winner's Kiss – A nyertes csókja még csak az első részt sikerült elolvasnom. Bizalmat szavaztam a másodiknak, és most a harmadik résznek is.

- Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 3 nagyon város volt, meg kellett tudnom mi is az a nagy rejtély ami miatt elvesztették az emlékezetüket.

- Tarryn Fisher: F*ck Love – Kapd be, szerelem! ismét egy nagyon város könyv, amit vétek lett volna kihagynom.

- Kristen Callihan: Idol a megjelenés előtt úgy gondoltam nekem való. Most, hogy már láttam több véleményt róla, még inkább furdal a kíváncsiság nekem mennyire fog tetszeni.

- Charlie N. Holmberg: A mestermágus az első két részt mind a ketten szerettük, nagyon vártuk a befejező rész megjelenését.

- Gayle Callen: A hamis menyasszony egy újabb történelmi romantikus amire nem tudtam nemet mondani.

- Leisa Rayven: Megtört Júlia bár még nem olvastam az első részt, de ez nem volt akadálya annak, hogy a folytatást is beszerezem.

- A. Meredith Walters: Light in the Shadows – Fény az éjszakábanaz első rész felkerült a TBR Jar listámra, illő volt beszereznem a következő részt is.

- Kathleen Glasgow: Girl in Pieces – Lány, darabokban a fülszövege fogott meg, nem tudtam nem megvenni.

- A. O. Esther: Frigg rokkája IV. kötelező darab!!

- Trish Cook: Éjjeli napfény a film keltette föl a figyelmemet, és nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy a Maxim kiadó elhozza nekünk a könyvet.

- Katherine Arden: A medve és a csalogány a várható megjelenések között kutattam, amikor is szembe kerültem vele, egyből megfogott, és tudtam nekem kell ez a könyv.

Kaptam: 
- Stephen King: Az régen már olvastam, az Íróval kezdődött el csak igazán a könyvmoly korszakom. Öcsim pedig a filmet szereti nagyon. Meglepett vele, és megkért olvassam el újra, hogy eltudjam neki mesélni miben más mint a film.


Összesítve: 19 db vettem + 1 db ajándékba kaptam = 20 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 10 db könyvet sikerült elolvasnom, nagyon boldog vagyok, sikerül kicsit összekapni magam olvasás terén. A blogunkra eddig 4 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Perpetua: Kezdetben kicsit elszomorodtam, hogy kevesebb KMK és Maxim kiadós kiadvány fogott meg, mint általában, de aztán csak sikerült felpakolnom a hónapban. xD

Vettem:  
- Kresley Cole: Elfojtott üvöltés Kresley Cole iránti rajongásomat már többször emlegettem, így talán nem meglepő, hogy az új kötet is a polcomon landolt, sőt azonnal el is olvastam. :)

- R. Kelényi Angelika: A párizsi nő Nagyon kíváncsi vagyok, milyen kalandokba keveredik Flóra és Mariani egy új városban.

- Kristen Callihan: Idol Igazán szimpatikusnak tűnt a könyv, ezért ruháztam be rá.  Bízom benne, hogy egy izgalmas regényt kapok vele.

- Marie Rutkoski: A nyertes csókja Ezzel zárul le Kestrel története és a gonosz függővég után végképp várom az itt történteket.

- Colleen Hoover, Tarryn Fisher: Soha, de soha 3. Most már nagyon tudni akartam, mi is zajlik Charlie és Silas körül. :D

- Nicole Williams: Csattanás Rég olvastam már az első részt, így az emlékeim megfakultak, de még így is vártam a folytatást.

- Tarryn Fisher: Kapd be, szerelem! Nem sok regényét olvashattuk még, de azt tudjuk, hogy mindig különleges történetekkel rukkol elő, ezért érdekelt ez is.

- Mia Sheridan: Calder úrja Bár Archer-t se sikerült még elolvasnom, de Stinger már megmutatta, hogy több van ebben a sorozatban, mint az első résznél hinni lehetett, várom az újabb részeket.

- Gena Showalter: Éjsötét játszmák Strider is igazán érdekes lord, a párja pedig egy tüzes hárpia lesz, ebből csak jó sülhet ki.

- Kiersten White: Több, mint különleges Már kezdtem lemondani erről a sorozatról, pedig nekem egészen tetszett az első rész, úgyhogy örömmel tettem a bevásárlókosárba az újabb kötetet.

- Julie Kagawa: Vaslovag Erről is kezdtem már lemondani és ennek a folytatásnak még jobban örültem. :D

- Leisa Rayven: Álnok szerelem Igaz, még az első részt se olvastam, de ha már megjelent gondoltam ne maradjon ki az utolsó kötet se.

- Charlie N. Homberg: A mestermágus Ceony nagy titkot fedezett fel, vajon ez milyen kihatással lesz a sorozat végére?

- Lisa Kleypas: Botrány tavasszal Olvastam már ezt, és nagyon szerettem. Csak ez a kötet hiányzott a sorozatból, végre rászántam magam, hogy megvegyem.

- Anne Bishop: Holló a hollónak Ez egy zseniális sorozat, fantasztikus világfelépítéssel, izgatottan várom, mit tartogat még.

- Sarah Andersen: A macskapásztor Nagyon humoros, remek kikapcsolódást nyújtó kiadvány, örömmel vettem meg az újabb részt.

- Katherine Arden: A medve és a csalogány Magamtól most ki se szúrtam, de Indie felhívta rá a figyelmemet és tényleg ígéretesnek tűnik. :)

Kaptam: egyet se :)


Összesítve: 17 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 17 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 9 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. És ennek most nagyon örülök, végre letudtam minden hülye vizsgát, és végre több időm volt olvasni. :) A blogunkra eddig 3 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése