2018. 05. 24.

Érzelmek színek szerint Book Tag



Mindketten imádjuk a színeket, a színes képeket, alkotásokat, ehhez kapcsolódóan választottuk a mai book tag-et.


1, KÉK – egy könyv, ami elszomorít
I: Csendfolyó tele van fájdalmas dolgokkal, amelyek nagyon elszomorítottak.
P: Az Archer hangja közben mély fájdalmat éreztem. :( Szegény srácnak túl sok rossz dolgot kellett átélnie, és nem érdemelte meg, nagyon szurkoltam, hogy össze tudja magát szedni.

2, VÖRÖS – könyvmoly problémák, amitől mérges leszel
I: Nem igazán szeretek kölcsön adni könyveket. Akinek még is, abban tényleg nagyon megbízom. :) Mindig mérges leszek, ha nem abban az állapotban kapom vissza ahogy én oda adtam. Egy párszor jártam így régebben, azóta sokkal szőrösszívű lettem.
P: Talán a legnagyobb vesszőparipám, ha valaki nem vigyáz egy könyvre, főleg, ha kölcsönkérte. Én szinte vitrinben tartom őket, olvasás után is tulajdonképpen újnak tűnnek, ezért még inkább kiborít, ha más nem teszi ezt meg. Másik legnagyobb bajom, ha egy igazán szeretett sorozatot elkaszálnak. 

3, SÁRGA – egy várható megjelenés, aminek örülnél, ha már most a kezedben lenne
I: Talán legjobban most a Csúf szerelem könyvét várom CoHo nénitől.
P: A Tolvaj megjelenésére nagyon várok, imádtam az első részt, a másodikat nem tudtam ennyire, de illett a sorozatba és most már érdekel, hogyan zárul a trió körüli bonyodalom.

4, ZÖLD – kedvenc hétköznapi barát
I: Szívesen megismerném Andit személyesen, úgy érzem jó barátok lennénk :)
P: Pont most szedtük össze a kedvenc barátokat, és a lista élén a hétköznapiak közül Ivie végzett. A lehető leghétköznapibb a történet idején, kicsit butuskának is mondható, de nagyon jót tesz a könyvnek az ő jelenléte is. 

5, SZÜRKE – egy könyv, ami iránt közömbös vagy
I: A Végzet Ereklyéi lázból én kimaradtam. Az első részt olvastam egyedül, de rám nem volt nagy hatással, ezért nem is folytattam.
P: Talán jó példa ide a Szent Johanna Gimi sorozat. Simán lehet, hogy szeretném is, főleg, hogy sok jót lehet róla olvasni, de valahogy még se hoz lázba. Vajmi kevés esélyét látom, hogy valaha elolvasom. 

6, RÓZSASZÍN – egy könyv befejezése, amit imádtál (spoiler nélkül)
I: Erre a kérdésre egyből a Lebegés jutott eszembe, nem csak a végét, de az egész történetét szerettem.
P: A romantikus regényeknek általában nekem való lezárása van, megmelegítik a szívemet. És először a Velünk véget ér utolsó lapjai jutottak eszembe. 

7, LILA – egy könyv, amit sose értettél igazán
I: Nem a könyvet nem értem, inkább azt, hogy miért nem sikerült annyira megszeretnem a ​Fény, amit elvesztettünk történetét.
P: A Halálkúrát mondanám ide, mert bár megkaptuk a válaszokat, de mai napig nem tudtam azt elfogadni, nem is értem igazán, hogy tényleg ennyi lett volna? :S 

8, FEHÉR – egy író, akitől féltél, mert kegyetlenül bánik a szereplőkkel
I: Nem tudok ilyet, de most picit megijedtem, hogy Eszter milyen erőteljesen hozta a viking brutalitást a Frigg III. részében.
P: Bár még nem olvastam végig egy Trónok harca regényt se, de a sorozat alapján nagyon is féltem minden szereplőt, sose lehet senki biztonságban. 

9, FEKETE – egy könyv, amit erősnek és hatásosnak érzel
I: Velünk véget ér a mondanivalója miatt. 
P: Tudom, sokszor írtam már, de még most is nagyon jó példa a Bright Side, imádom a mondanivalóját, és hogy így dolgoz fel egy kemény témát. 

10, NARANCSSÁRGA – egy játékos karakter, aki igazán imádni való 
I: Carson Stinger, nagyon bírtam őt a történet során. Szellemes volt, és szexi.  
P: Lehet azért, mert most a Szólóban újra találkoztam vele, de Mal jutott eszembe. A humora még mindig verhetetlen, nem lehet mellette unatkozni és a rosszkedv is elszáll, ha a közelben van. 

Forrás 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése