2018. 05. 30.

Könyvjelző TBR Jar Challenge - Június


Egy könyvmoly legnagyobb problémája, hogy akármennyit olvas, az olvasatlan könyvek mindig csak gyűlnek, végeláthatatlan halmokat képeznek. Nem tagadjuk, ez nálunk is így van. :D Viszont a kihívások mindig ösztönzőleg hatnak az emberre, ezért úgy döntöttünk, idén az olvasatlan könyveinket szintén egy kihívás keretein belül szeretnénk csökkenteni. Kiválasztottunk 12 regényt, amit közösen és még 12-12 kötetet, amit idén mindenképp kivégzünk, de a szerencsére bízzuk, hogy melyik hónapban melyik következzen. Egy üvegből fogjuk kihúzni az adott címeket és olvasás után értékelni is fogjuk őket. Ha kedvet kaptok hozzá, akár csatlakozhattok is hozzánk. ;)

Eddig sikeresen túl vagyunk minden hónapon és töretlenül haladunk a kihívás vége felé. :) 
Közös lista: Most is egy trilógia utolsó részét sikerült kihúzni, de ezt már tényleg nagyon régóta halogatjuk. A júniusi közös olvasás Colleen Hoover: Ez a lány kötete. 
I: Ennek a sorozatnak köszönhetem, hogy megismertem az Írónőt. Az első kettő rész nagyon tetszett, nem is értem miért  olvastam el még az utolsó részt. Most az üveg által végre sorra kerül.
P: Ezt a sorozatot is szerettem az Írónőtől, nagyon aranyos volt az első rész, a másodiknál picit vesztett az erejéből, de azért csak érdekel, mi lesz a történet vége. :)

Író: Colleen Hoover
Cím: Ez a lány
Sorozat:  Szívcsapás 3
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2015.
Terjedelem: 294 o.
Fülszöveg:  

Colleen Hoover, a New York Times bestseller írója a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót ejtett rabul.
Miután Layken és Will szerelme a legnagyobb próbatételeket is kiállta, az immár házasságban élő fiatal pár végre kezdi biztonságban érezni magát a kapcsolatban. De bármennyire is élvezi Layken az új, közös életüket, néhány kérdés nem hagyja nyugodni. Noha Will szeretné magában tartani a múlt fájdalmas emlékeit, Layken mindent tudni akar róla. Will végül beadja a derekát, és elmeséli saját történetét, mely során felszínre kerülnek legbelsőbb érzelmei és gondolatai. Miközben újraéli jó és rossz pillanatait, a Laykennel való első találkozásáról is meglepő dolgok derülnek ki.
Az Ez a lány-ban Will a saját szemszögéből meséli el Laykenhez fűződő, bonyolult kapcsolatát. Kettejük jövője azon múlik, hogyan birkóznak meg a múlttal a közkedvelt Szívcsapás-sorozat záró részében.

Indie listája: Ebben a hónapban egy Menő  könyvet sikerült kihúznom, ami nem más mint Catherine Rider : Csók New Yorkban
I: A BASC csapatának köszönhetem a könyvet, már akkor nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Úgy láttam elégé megoszlik róla a vélemény, itt az ideje nekem is kideríteni milyen valójában.
Író: Catherine Rider 
Cím:  Csók New Yorkban
Kiadó: Menő könyvek
Kiadás éve: 2017.
Terjedelem: 260 o.
Fülszöveg: 

Senki nem szeretne karácsony este egy reptéren ragadni egy viharban. Charlotte és Anthony számára ez maga a katasztrófa.
Charlotte hazafelé tart Angliába, miután egy szörnyű szakításnak köszönhetően élete legrosszabb félévén van túl. Anthonyt épp most dobta ki a barátnője, amikor a fiú meglepetésből kiment elé a reptérre.
Hirtelen ötlettől vezérelve a két fiatal egy önsegítő könyv utasításait követve nekivág a városnak.
Tedd túl magad az exeden 10 egyszerű lépésben!
Ez a romantikus kaland mindenkit magával ragad, aki képes átérezni az Empire State Building tetején kavargó hópelyhek varázsát, és aki már valaha is elgondolkodott azon, hogy az igaz szerelem nem ott várja-e a check in pult túloldalán.

1 karácsony
2 megtört szív
10 egyszerű lépés
24 óra

Perpetua listája: Folytatódhat Mia Sheridan Szerelem csillagjegyében sorozata és Archer-t ismerhetem meg az Archer hangja kötetben.
P:  A Stinger sokkal jobb volt Leo történeténél és nagyon vártam, hogy Archer mit hoz majd, nagy elvárásaim vannak irányában.

Író: Mia Sheridan
Cím: Archer hangja 
Sorozat: A szerelem csillagjegyében 4.
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve:
2017.
Terjedelem:
408 o.
Fülszöveg: 
 
 
Amikor Bree Prescott megérkezik Pelionba, az álmos tóparti kisvárosba, szívből reméli, hogy végre megtalálta azt a helyet, ahol rálelhet a hőn áhított nyugalomra. Már az első nap belebotlik Archer Hale-be, a saját tragédiáját remeteként őrizgető srácba. Egy emberbe, akit addig senki sem vett észre.
Ez a könyv egy olyan nőről szól, akinek az életét egyetlen szörnyű éjszaka eseményei határozzák meg, és egy olyan férfiról, aki szerelmével elhozza a nő számára a szabadulást. Egy szótlan férfi története, aki tátongó sebbel él, és egy olyan nőé, aki segít neki megtalálni a hangját. Egy regény a szenvedésről, a sorsról és a szerelem mindent elsöprő erejéről.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése