2018. 05. 06.

Mutasd a polcod! - 18. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A tizennyolcadik választás a 46-os polclakóra esett, aki pedig:

I: Mia Sheridan: Archer's ​Voice – Archer hangja (A szerelem csillagjegyében 4.)
Az első rész vegyes érzéseket hagyott bennem, annyira nem sikerült lenyűgöznie, többet vártam tőle.Ám a molyon Veronika mindenkit arra biztatott folytassa a sorozat olvasását, mert megéri megismerni Mia Sheridan történeteit. Így én is szépen megvettem az összes eddig megjelent részét. Igaz azóta, még nem haladtam nagyon vele, most kezdtem el még csak a harmadikat. De úgy érzem tényleg érdemes lesz folytatnom a Szerelem csillagjegyében-t, van benne valami ami olvasásra buzdít. Nagyon kíváncsi vagyok Archer történetére is, a fülszöveg egy szomorú helyzetet tár elénk, ami biztos nyomot hagy majd rajtam az olvasása után.


P: Alessandra Torre: Sötét hazugságok
Kicsit rendhagyó a történet, de én nagyon szerettem! Írtunk is róla értékelést. Annak idején azért szereztem be, mert virít rajta a Rubin pötty, ami miatt könnyen bizalmat szavazok a könyveknek, főleg, ha szimpatikus a fülszöveg is. Layana sose titkolta, hogy a céljai elérése érdekében mindent megtesz, emiatt elítélhető, de céltudatossága valahol becsülendő is. Két lenyűgöző férfi is felbukkan az életében és nehezen igazodik ki saját érzésein. Nagyon szívesen gondolok vissza erre a történetre. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése