2018. 05. 20.

Mutasd a polcod! - 20. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)



A huszadik választás a 70-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Huntley Fitzpatrick: Életem a szomszédban (Életem a szomszédban 1.)
Mindig szeretek visszatérni az ifjúsági könyvekhez. Egy kis könnyed kikapcsolódás, amely boldogsággal tölti el az olvasása közben.
Az első szerelem megélése csodás érzés, egy az újbóli átélése mindig jó érzéssel tölt el, itt is ez történt. Két aranyos szereplőt ismerhetem meg, akiknek le kellett győzni pár akadályt, de közben átélték az első szerelem lehengerlő erejét. Egy nyári "kaland", amit kicsit megváltoztatja az életedet, ez által pedig rálépsz a felnőtté válás útjára. Nem csak nekem de Perpetua-nak is tetszett a történet, amelyről értékelést is írtunk.



P: K. A. Tucker: Tíz apró lélegzet
Rubin Pöttyös lázam elején szereztem be a könyvet, ahol még nagyon nem is válogattam, ha megláttam ezt a kategóriát, megrendeltem a könyvet, de nagyon jól tettem ez esetben! Nagy kedvencként gondolok rá azóta is, megható történet, ami mély nyomot hagyott bennem. Azóta is epedve várom a következő kötetet, mert Livie nagyon belevaló csajnak tűnt itt és őt is meg akarom ismerni. Ha hasonló stílusú lesz, nem fogok csalódni. A képre csempésztem a kiegészítő kötetet is, amit szintén szerettem, és arról írtunk is a blogon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése