2018. 05. 27.

Mutasd a polcod! - 21. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)



A harmadik választás a 11-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Brittainy C. Cherry: Lebegés (Elements - Az vagy nekem 1.)
Egy szívfájdítóan gyönyörű történet! Nagyon hálás vagyok Veronikának, hogy annyira ajánlotta nekünk a könyvet :) Szeretem azokat a történeteket, amelyekben valami tragédiát kell feldolgoznia szereplőinknek. Már maga a fülszöveg elénk festi milyen sok érzelemmel fogunk találkozni, amiket nagyon jól adott át nekünk az Írónő. A gyász igen nehéz dolog, és főleg ilyen közeli, és hirtelen tragédiával történő eset kapcsán. Tristan és Lizzie élete egyáltalán nem nevezhető könnyűnek, a fájdalom egyiküket sem kerüli el. Mind a kettőjük története nagyon fájdalmas, de szerencsére a jövő tartogat még számukra jót is, ezt az utat együtt járják be. Ez a történet megmutatta, hogy a szerelem még a legösszetörtebb szívet is megtudja gyógyítani. Mind a ketten imádtuk minden fájdalmával, szépségével, szenvedélyével együtt!! *-* Az értékelésünkben érezhető a rajongásunk.

P: Abbi Glines: A sorsom
Mindig igyekszem leküzdeni a polcon olvasatlan csücsülő könyveket, de vannak, amikkel nem boldogulok. A végzetem nem nyűgözött le teljesen, de azért úgy éreztem, hogy érdekel a folytatás. Ezért megjelenéskor beszereztem ezt a kötetet is. De csak áll a többi között és még nem is igazán éreztem késztetést arra, hogy elő vegyem. :( Na de majd egyszer eljön annak is az ideje. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése