2018. 05. 29.

Sarah J. Mass Fandom doboz Unboxing

Mind a ketten nagyon örültünk a hírnek, amikor kiderült, hogy a BASC csapata egy Fandom dobozzal készül Sarah J. Maas rajongók számára. Mivel nagyon szeretjük az Írónő munkásságát, így nem is volt kérdés, hogy megrendeljük. Ebben a posztban, pedig elmondjuk róla a véleményünket is.

Spoiler (azok akik várják még a saját dobozukat, és nem szeretnék megtudni mit is rejt, akkor nekik azt tanácsoljuk, hogy ne olvassák tovább a bejegyzést.)

Indie: Újdonság erejével hatott a hír, amikor is kiderült, hogy a Basc csapata egy újabb meglepetés dobozt hoznak a piacra. Egy Fandom dobozt, ami abban különbözik az eddigiektől, hogy nem tartalmaz könyvet, mindig egy népszerű Író világa köré épül majd. Az elsőnél  Sarah J. Maas-ra esett a választás. Engem Perpetua "fertőzött" meg, ő ajánlotta olvasásra az Üvegtrónt. Az első könyv pedig egyenesen vezetett a rajongóvá váláshoz. Így
nem is volt kérdés, hogy magaménak szerettem volna tudni egy ilyen dobozt. Megmondom őszintén az árát kicsit drágának találtam, de győzőtt a kíváncsiságom. Lehet, hogy a pénztárcám rövidebb lett, de én boldog voltam a várakozás varázsától. Pár hónapot ki kellett bírnom, még a kezeim közé kaparinthattam a dobozomat. Egyszer csak jött az email, hogy feladásra került a csomagom. Izgatottan vártam a postás bácsi megérkezését reggel óta. A délelőtt folyamán végül megkaparintottam, nagyot néztem, amikor egy óriás méretű dobozzal közelített felém. Az átvétel után azonnal szemügyre vettem. Egy nagyon szép matrica díszítette az elejét, amelyet próbáltam óvatosan felszedni, de sajnos nem sikerült. A felbontásakor egy gyönyörű kék színű papírt vettem észre először, utána a kis kísérő kártyára lettem figyelmes. Nagyon szép a grafikája, és a színvilága. Nem fordítottam meg, mert szerettem volna én magam rájönni mit is rejt a belseje. 

Először egy gyönyörű lila gyertyára lettem figyelmes, ami a Velaris nevet kapta. Az üvegcse teteje levétele után csodás illat csapta meg az orromat. A leírás alapján áfonyás muffin, és szeder kompozíciójából született. Ez lett a legkedvencebb tárgyaim egyike a dobozból.
Nagyon örültem neki, titkon számítottam is egy ilyen meglepetésre. 

A következő egy bögre volt ami a kezembe akadt. Szeretem a bögréket, jó pár van belőle itthon. Idézetes még nincs. :) A színvilága igazán szép, de egy kicsit csalódott vagyok, valami mintásat jobban el tudtam volna képzelni ehhez a témához. Plusz pont a csapatnak, hogy épségben ideért és nem tört el, a gondos csomagolásnak köszönhetően.

Ezután egy hengert vettem ki a dobozból. Sejtettem, hogy posztert tartalmazhat :) ráadásul nem is akármilyet. Egyik kedvenc szereplőmmel találtam magam szemben. Manon és a Tizenhármakról készült. Szeretném majd felrakni a falamra, előtte azonban keretet kell hozzá vennem.

Egy pici tégelyt is találtam, ami mint kiderült egy ajakbalzsam. Ráadásul Kiss of Rhysand
fantázia nevet kapta. Aranyos dizájn, és citromos illat jellemzi. Nem szoktam ilyet használni, így nem is próbáltam ki, de a polcomon díszként jól fog mutatni. 

Nyakláncot is kaptunk, amin én úgy gondolom Feyre látható. Tetszik, főleg a kis gyönggyel a végén.

A második legkedvencebb dolgom, amire rá akadtam, a mágneses könyvjelzők voltak. Olyan aranyosak. :) Odáig vagyok értük. Három kedvenc szereplőmet ábrázolják. Kincsként fogom őrizni őket.

Ezek mellett volt még egy gyönyörű fanart is, amely az Archeron nővéreket ábrázolja. Egy zacskóban pedig egy kendő is lapult, aminek tetszik a mintája. Nem tudom mire fogom felhasználni, de az ötlet tetszik, ilyen ajándékra nem számítottam.

Az alján pedig feltűnt egy színező, méghozzá a Tüskék és Rózsákhoz készült példány. Szeretek színezni, bár nem tudom
egyáltalán merek e majd bele alkotni. Más amikor virágokat színezek, azokat könnyebb szerintem, mint alakokat. Így legalább bővült a gyűjteményem a csapat által. Nem gondoltam volna, hogy valaha is beszerzek egy ilyet, de általuk már magaménak tudhatom. 

Végül pedig egy vászontáska is előkerült, amely Cassiant ábrázolja. A mérete nagy, így sok könyv fog beleférni. Egyedül azért vagyok szomorú hogy kicsit nem színesebb.

Összességében: Nem bántam meg, hogy megrendeltem a dobozt. Bár még mindig sokkalom az árát :) Volt olyan eleme aminek
igazán örültem, és volt ami kevésbé nyerte el a tetszésemet. A Tüskék és Rózsák udvara felé dőlt a mérlegnyelve ajándékok terén, bár én csempésztem volna kicsit több Üvegtrónt is az ő rajongói számára. Nagyon sajnálom, hogy a Funko-k olyan drágák :( Az lett volna a hab a tortán. Úgy gondolom jó kis kezdeményezésnek sikerült, kíváncsian várom milyen témájú Fandobozokat alkot meg még a csapat.

Perpetua
Összességében: Indie tökéletesen összefoglalta az első benyomásokat, így én az összhatásról írnék még. Amikor megláttam a doboz témáját, azonnal rajongó üzemmódba kapcsoltam, de az ár mégis nagy fejtörést okozott, végül csak győzött SJM és beruháztam a dobozra. Nem vagyok maradéktalanul elégedett minden részlettel, de sokkal jobbnak érzem, mint a legelső dobozt, amit vettem a csapattól, sokat javult a tartalom. A kedvencem a
színező, ettől függetlenül is álmodoztam már róla és eszembe se jutott, hogy most ilyen módon hozzájuthatok, tehát főleg emiatt érzem azt, hogy örülök, hogy megvettem. A könyvjelzőkkel is szemetem már korábban, szerettem volna ilyet venni. A grafikák gyönyörűek, ezt szerintem senki se vitathatja, a Manon-os poszter álomszép. Nem szoktam a falamat díszíteni, de ezt biztosan ki fogom tenni (biztos a férjem is nagyon fogja díjazni xD ). A leggyengébb láncszem nálam a sál, mert hiába meseszép a kinézete, nem sok esélyt látok rá, hogy ezt valaha is felvenném. Én is azt nem értem, hogy miért volt ekkora többségben a Tüskék és rózsák sorozat, hiszen szerintem az Üvegtrón sorozat is hatalmas rajongó tábort tudhat magának, de ezt nem panaszkodásnak szánom, mert mindkettőért odavagyok, csak tényleg a célt nem értem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése