2018. 05. 08.

Torta Ízek Book Tag


Szeretjük mi is a hasunkat és megakadt a szemünk ezen az ínycsiklandó book tag-en, ezért kitöltöttük. :)

1, Csokitorta: egy sötét könyv, amit nagyon szerettél
I: Stephen King Christine, ez volt az egyik első könyvem az Írótól, és teljesen magába szippantott. Ezután jó darabig az ő könyve voltak számomra a kedvencek.
P: Több is van, nehéz a választás, de szerintem most a Bang-et írnám. Az tényleg elég beteg történet volt, de nagy kedvenccé vált.

2, Vanília Torta: egy könnyed olvasmány 
I: Lorraine Heath: A herceg szeretője egy igazi gyöngyszem a történelmi romantikusok között, ami számomra mindig könnyed olvasmányt jelent.
P: Ebből is akad több, sokszor nagyon jól esik egy könnyed olvasmány is. Most, hogy érkezik a folytatás többször eszembe jutott a Csábítások és csemegék, ez remek példa ide.
 
3, Vörös bársony: egy könyv, ami vegyes érzelmeket váltott ki 
I: Jill Santopolo: A fény, amit elvesztettünk olyan sok jót halottam róla, és annyira szeretem volna szeretni. Az eleje még tetszett, de ahogy haladtam előre egyre inkább csökkent a lelkesedésem, és csalódott lettem. Másra számítottam. 
P: Nekem a Függőség ilyen volt. Remek volt a páros, a köztük lévő kémia is, de a történet nem győzött meg maximálisan.
 
4, Sajttorta: egy könyv, amit bárkinek szívesen ajánlanál
I: Még friss élmény. Most fejeztem be a skorpió fullánkját, a sorozat első része csalódás volt számomra, és nem is törtem magam a további részek elolvasásával idáig. Kellemes meglepetést ért, mert egyszerűen nem tudtam letenni annyira megtetszett Grace és Carson története. Én mindenkit arra biztatok, ha úgy járt mint én adjon esélyt a sorozat további részeinek, szerintem megéri elolvasni.
P: Legyen itt a Hét nővér. Nem kell félni tőle, mert nem egy nyálas romantikus olvasmány, de azért nem kell hiányolni belőlük az érzelmeket. Egyszerre két történetet is kapunk a könyvben és nem kell unatkozni, amíg Maia a múltját kutatja.
 
5, Kávétorta: egy könyv, amit elkezdtél, de sose fejezted be 
I: Mostanában nem volt ilyen. A Szürke ötven árnyalatát egyszer abba hagytam, de jó pár év múlva feladtam az ellenérzésemet, és mégis újra neki álltam.
P: Ebből nincs sok, ha már elkezdek egy könyvet, ha nem is tetszik, szeretem befejezni. Talán kicsit meglepő, a Trónok harcát tudom ide írni, mert a sorozat sikere után, gondoltam el is olvasnom, de 1-2 fejezet után rájöttem, hogy egyáltalán nem vagyok ráhangolódva, le kellett tennem.

6, Répatorta: egy nagyszerű írás 
I: R. Kelényi Angelika: Az ártatlan sorozatát mondanám ide. Nagyon izgalmas Flóra útját végig követni. Már csak az utolsó rész van vissza olvasás terén. Sejtésem szerint egy remek befejező részt kapok majd. 
P: Az Ambrózy báró sorozatnak nem csak a története élvezhető, hanem az írásmód is, ahogy teljesen illeszkedik az adott korba és látszik a rengeteg kutatómunka, ami mögötte van.

7, Tiramusu: egy könyv, amiből többet szeretnél 
I: Colleen Oakley: Karnyújtásnyira főhőse Jublee, akiről szeretnék még többet megtudni. Olyan jó lenne megismerni jobban a későbbi életét is. 
P: Lia, Rafe és Kaden kalandjait nagyon szerettem. Bár lezárult a sorozat, de szívesen olvasnék még arról, hogy ez után mi történik velük, látok még fantáziát bennük.

8, Cupcake: egy sorozat négynél több résszel 
I: Tinédzserkorom meghatározó sorozata volt a Neveletlen Hercegnő, amelynek a kiegészítő kötetekkel együtt kb. 20 része van, ha úgy számolom. 
P: Fekete tőr testvériség és már epedve várom, hogy a 14. rész a kezemben lehessen magyarul. :D

9, Gyümölcstorta: egy könyv, ami nem olyan volt, mint amire számítottál 
I: Soha, ​de soha befejező részét nagyon vártam, azt hittem más lesz a megoldás a végén. A kezdeti lelkesedésemnek hamar vége szakadt, és a végén csak "vakartam" a fejem. Valami misztikusabb dologra számítottam. 
P: A Bűnbe született esetében, főleg a figyelemfelkeltő borító miatt eléggé más típusú történetre számítottam, de ki tudja, lehet később jobban illeszkedik az elvártakhoz.
Forrás  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése