2018. 06. 04.

2018. legjobban várt megjelenése - 12. kör


A mezőnyt már ismeritek, úgyhogy következhet a szavazás. Akik korábban is velünk tartottak, ismerik a rendszert. A 32 könyv párbajok során küzd meg egymással, és így jutunk el végül a győzteshez. :)

Író: J. R. Ward
Cím: The Beast
Sorozat: Fekete Tőr Testvérisgég 14.
Kiadó: Art Nouveau
Fülszöveg:

A neve Rhage - a legveszedelmesebb harcos és a  legnagyobb étvágyú szerető a Testvériségben, akinek belső szörnyét sose lehetett megszelídíteni. De Rhage megtalálta örök szerelmét Mary Luce-ban, a nőben, akit egykor életveszélyes átokkal sújtottak, míg a halhatatlanságról álmodozott vámpír harcosa és védelmezője oldalán.
 
Moly.hu várólista: 27
Moly.hu kívánságlista:
18 
   Vélemények:  
"Mert Rhage..."
~ a könyvet nevező

"Az Árnyékok döccenői után, ez a könyv a csillagos egekig emelkedett. Az első betűtől az utolsóig élveztem, egy pillanatra sem tudtam elengedni a történetet." 
~ @nanikiii (moly.hu)
 
Összegzés: Ennek a remek sorozatnak kicsit hányattatott a sorsa. Az Ulpius ház csődje után, nem is mertük hinni, hogy folytatódhat magyarul, majd mégis csoda történt, elolvashattuk az Árnyékok kötetét. Viszont azóta megint már a harmadik éve várjuk Rhage újabb regényét, de reméljük, az idei év lesz az áttörés.

Író: E. K. Blair
Cím: Echo
Sorozat: A Fekete Lótusz 2.
Kiadó: Művelt Nép
Fülszöveg:

Úgy mondják, amikor bosszút állsz, elveszíted az ártatlanságod egy darabját. Csakhogy én nem vagyok ártatlan. Ellopták az ártatlanságomat. Nagyon régen ragadták el tőlem, azzal az élettel együtt, amit élhettem volna. És vele a lelkemet, az álmokkal és reményekkel teli ártatlan szívemet, amellyel megszülettem. Odalett. Eltűnt. És még választásom sem volt. Gyászoltam azt az életet. Gyászoltam az esélyeket. Eddig. Most készen állok visszavenni azt, ami mindvégig engem illetett. De minden tervben ott rejlik egy végzetes hiba. Olykor ez nem más, mint a szív. 
 
Moly.hu várólista: 53
Moly.hu kívánságlista:
57

 
Vélemények:  


"Imádtam! Egy sorozatnál sem éreztem eddig azt, hogy felül tudja múlni az első részt a folytatása... Eddig a pillanatig."
~@KATARYNA (moly.hu)

"Istenem… annyira beteg ez a könyv.Ez a két ember annyira sérült… a történet annyira sötét… és mégis úgy éreztem,hogy tudni akarom mi történik velük."
~@Scriptum (moly.hu) 

 Összegzés: A függővéges sztorik folytatását várják a legtöbben, és teljesen érthető módon. A Bang lezárása igazán kegyetlen volt, én is epedve vártam mi vár még Ninára, idén végre megtudhattuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése