2018. 06. 12.

2018. legjobban várt megjelenése - 14. kör


A mezőnyt már ismeritek, úgyhogy következhet a szavazás. Akik korábban is velünk tartottak, ismerik a rendszert. A 32 könyv párbajok során küzd meg egymással, és így jutunk el végül a győzteshez. :)

Író: Jennifer L. Armentrout
Cím: Visszatérés
Sorozat: Titan 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
A ​VÉN MOIRÁK HALÁLRA RÖHÖGIK MAGUKAT…
Egy éve már, hogy Széth alkut kötött az istenekkel, és nekik adta az életét. Eddig minden tőlük kapott munka erőszakos volt és véres – amivel neki nem is volt semmi gondja. Apollón azonban most valami egészen más feladattal bízza meg. Testőrt kell játszania, és a szabály: mindent a szemnek, semmit a kéznek. Csakhogy olyasvalaki számára, akinek egész életében gondjai voltak a szabályokkal, ezt nem is olyan könnyű betartani.
Josie el sem tudja képzelni, mit akarhat tőle ez az őrült, de nagyon szexi pasi. De nem sok jót ígér, hogy az otthonától távoli, épp csak elkezdett új életét Széth megérkezése a feje tetejére állítja, és egyenesen beledobja őt egy olümposzi méretű turmixgépbe. Josie-nak vagy teljesen elment az esze, vagy tényleg egy egyenesen a görög mitológiából megelevenedett szörnyeteg tör az életére.
Persze könnyen lehet, hogy mindennél nagyobb veszélyeket rejt majd az aranysárga szemű, titokzatos Széthtel való izzóan szenvedélyes kapcsolata.

MERT A TÖRTÉNELEM, ÚGY TŰNIK, MEGINT MEGISMÉTLI ÖNMAGÁT…
 
Moly.hu várólista: 180
Moly.hu kívánságlista:
214

 
Vélemények:  

"Szexi, vicces, pörgős, letehetetlen. Egy igazi Jennifer könyv. "
~@Enikő_Darai_Enii (moly.hu)

"Hiába, az írónő egyszerűen verhetetlen, ha fantasy témáról van szó. Itt is annyira jó volt, ahogy a görög mitológia keveredett a valós élettel."
~@A_Fanni (moly.hu) 


Összegzés: Jennifer L. Armentrout igazán népszerű írónő hazánkban, mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy már negyedik sorozatát hozta el nekünk a kiadó. Sokan szeretik és várják tőle az újabb élményeket.

Író: Sarah Andersen
Cím: Macskapásztor
Sorozat: Sarah's Scribbles gyűjtemény 3.
Kiadó: Fumax
Fülszöveg:

Nem is olyan egyszerű az élet világhírű művészként! Rémisztő határidők, műkajás dobozok halmai a villogó monitor alatt és a kisállatok örökké gyarapodó hordája… ööö, mindegy – igazából ez mindennapos.
Sarah Andersen képregényeinek és rajzokkal ellátott személyes jegyzeteinek harmadik gyűjteményes kötete a korábbiakra jellemző szellemességgel és eleganciával nyújt túlélési tanácsokat a modern élet őrületéhez: a korán kelő emberek elkerülésén át az internetes trollok elleni védekezésig, egészen a nagytakarítás életre elenyésző hatást gyakorló haszontalanságáig. Ha minden kötél szakad és összeomlik körülötted a világ, készíts egy forrócsokit, számold a napokat halloweenig és öleld meg a remény bundás-bolyhos szimbólumát!
Sarah Andersen egy fiatal brooklyni illusztrátor. Épp azon dolgozik, hogy csökkentse a reggelente lenyomott szundik számát. Messze még a cél.
 
Moly.hu várólista: 57
Moly.hu kívánságlista:
135

 
Vélemények:  

"Vicces, ugyanakkor nem bántóan, nem sért meg senkit és el is gondolkodtat.
Sokkal, de sokkal több van benne, mint egy sima képregényben."
~@kratas (moly.hu)

"Öt csillagos, mi más lenne? :D Imádom a macskákat, imádok nevetni és kinevetni korunk vélt és valós problémáit. A szarkazmus kell, mert az ember jól szórakozhat egy egyébként átlagosan unalmasnak ígérkező vonatúton."
~@Luna_Iceshad (moly.hu) 

Összegzés:  Kicsit kakukktojás ez a könyv, mert képregény a többiekkel ellentétben, viszont mókás alkotásaival a szívébe zárta a közönség Sarah könyvecskéit, hogy itt a helye a legjobban vártak között.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése