2018. 06. 08.

Helen Hoang: A ​szerelem egyenlete - interjú

Író: Helen Hoang 
Cím: A szerelem egyenlete 
Kiadó: Álomgyár Kiadó 
Megjelenés: 2018.06.29.   
Fülszöveg:
Stella Lane szerint a világot a matematika tartja össze. A munkahelyén algoritmusokat készít, melyekkel előre láthatóak a fogyasztói tendenciák. Jóval többet keres, mint amennyit el tud költeni, és jóval kevesebb tapasztalata van a férfiakkal, mint egy átlagos harmincéves nőnek.
Stella ráadásul Asperger-szindrómával él, és a nyelves csókról az jut eszébe, ahogy az apró halak a cápák fogait tisztogatják.
Arra a következtetésre jut tehát, hogy gyakorlásra van szüksége. Mégpedig egy profival. Ezért felbéreli Michael Phant, az eszkortfiút. A félig vietnami, félig svéd, lenyűgözően jóképű Michael nem engedheti meg magának, hogy visszautasítsa Stella ajánlatát, ezért beleegyezik, hogy segít tartani az ütemtervet, az előjátéktól egészen a Káma Szútra bonyolultabb lapjaiig…
Stella hamarosan már kifejezetten vágyik Michael csókjaira, és az érzések egész kavalkádja,
melyet a férfi ébreszt benne. Tárgyilagos kapcsolatuk kis idő elteltével egészen meghitté válik, és előkerül a képlet, mely meggyőzi Stellát, hogy a szerelem bizony nagyon is logikus…

Június végén érkezik ez a regény Magyarországban, és egy rövid interjút olvashattok az Írónővel, akinek ez az első regénye. :)

Mesélj kicsit a Szerelem egyenletéről.
A szerelem egyenlete egy felcserélt Micsoda nő egy aszperger szindrómás nővel és egy férfi eszkorttal, akit felbérel, hogy segítsen neki a kapcsolatok világában.
 
 Mi inspirálta ezt az ötletet? 
Különösen a romantikus vígjátékok. Tökéletes keveréke a nevetésnek és a könnyeknek. Ez próbáltam írás során is megvalósítani. Minden inspirál körülöttem: más könyvek, hírek, emberek és az élet. De főleg filmek.
 
Van olyan ötlet, amit szerettél volna te megvalósítani? 
Az Alkonyat és Stephenie Meyer folytatásai. Nem szégyellem, hogy élveztem azoknak a könyveknek az olvasását, csillogó vámpírok és minden más. Nagyon jó szórakozás lehetett megírni azt a történetet. 

Van most olyan TV műsor amiért odáig vagy? 
A Szolgálólány mesélje. Rettenetes, lenyűgöző és horrorisztikus ábrázolása a mai politikai környezetnek. 

Melyik három romantikus regény van a várólistádon? 
Az utóbbi időben elég elfoglalt voltam, így megduzzadt a várólistám, de három (LOL, csak három) rajta van: Kate Clayborn: Luck of the Draw, Sonali Dev: A Distant Heart és Penelope Douglas: Birthday Girl. 

Mi jön ezután? 
A sorozat következő része a The Bride Test címet kapta. Egy autista férfiről szól, aki ódzkodik a kapcsolatoktól és az anyja bérel neki egy menyasszonyt. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése