2018. 06. 02.

Könyjelző Top 10 - 30. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :) 

10  könyv a nyári olvasmánylistánkról

I: Jó sok könyvel fogunk gazdagodni a könyvhét miatt. Ilyenkor mindig kialakul bennem egy lista miket veszek előre a listán.
P: Jön az Ünnepi Könyvhét sok-sok újdonsággal, nagyrészt azok közül kerültek ki a lista kötetei. :)
 

1,
I: Kerry Lonsdale: Minden, ​amit eltitkoltunk nagyon megtetszett a fülszövege, és a csodás borítója. Szeretem azokat a történeteket, ahol a főszereplővel együtt derítjük fel az eseményeket. Aimee pont ebben a helyzetben lesz. 
P: Tarryn Fisher: Tolvaj A sorozat első kötete a mai napig nagy hatással van rám, és már nagyon vártam a lezárást.
2,
I: Rachel Van Dyken: The ​Matchmaker's Playbook – A csábítás szabályai nem csak a könyv, de a belőle készült film előzetese is nagyon felcsigázott.
P: Colleen Hoover: Csúf szerelem Az írónő könyvei mindig nagyon várósak, nem szeretném sokáig halogatni a legújabb regény olvasását.
3,
I: Ker Dukey · K. Webster: Pretty ​Stolen Dolls – Ellopott babácskák úgy érzem egy újabb rázós könyv ami összefog törni.
P: Anne Bishop: Holló a hollónak Nem sikerült azonnal olvasnom, de most nyáron mindenképp folytatni akarom ezt a remek sorozatot.
  4,
I: B. Czakó Andrea: Hervadhatatlan valamiért nem tudom kiverni a fejemből, mindig összetalálkozok vele. Ezért mindenképpen szeretném elolvasni a nyáron.
P: Ker Dukey, K. Webster: Ellopott babácskák Csupa különleges élményt köszönhetek a Rázós könyveknek, ez is igazán felcsigázott.
  5,
I: Victoria Schwab: Egy ​kegyetlen dal olyan régen olvastam már egy jó kis fantasy-t, remélem benne megtalálom majd a számításaimat.
P: Mia Sheridan: Calder útja Most nagyon rá vagyok hangolódva Mia könyveire, vajon Calder is olyan különleges lesz, mint Archer?
6,
I: Vi Keeland: A beosztott nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Jónak ígérkezik.
P: T. M. Frazier: King Valószínűleg ez is azért érdekel ennyire, és azért került a listába, mert Rázós regény.
7,
I: Kirsty Moseley: Álmaim őrzője olyan ifjúsági könyvnek tűnik amelyek többet rejtenek magukban mint elsőre gondolnánk.
P: Laini Taylor: Különös álmodozó Eddig még nem sikerült megismernem az írónőt, hiába terveztem, de ez a regény felkeltette az érdeklődésemet, ígéretesnek tűnik.
8,
I: Colleen Hoover: Ugly ​Love – Csúf szerelem mindig jó megismerni az Írónő egyik újabb történetét. Már alig várom, hogy megismerhessem Miles Archer-t.
P: Vi Keeland: A beosztott Hallottam/olvastam már jókat az Írónőről, és megörültem, amikor láttam, hogy nálunk is megjelenik egy regénye, kíváncsi vagyok rá.
9, 
I: Tarryn Fisher: Thief ​– Tolvaj végre megismerjük a történet befejező részét. Vajon milyen meglepetés vár még ránk?
P: R. Kelényi Angelika: A párizsi nő Eddig halogattam, de azért nagyon érdekel, hogy végződik Flóra és Mariani kalandja.
10,
I:  A. O. Esther: Frigg ​rokkája IV. a harmadik rész olyan durván ért végett, alig várom, hogy megtudjam mi lesz Sonja további sorsa.
P: Charlie N. Holmberg: A mestermágus Ez is egy trilógia lezárása és nyilván érdekel a végkimenetele a dolgoknak, ezért van tervben ez a regény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése