2018. 06. 16.

Könyjelző Top 10 - 31. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :) 


10 kedvenc limonádé


I: Most kicsit felidéztem a múltat, és összeszedtem a régi kedvencekből is párat. 
P: Így a nyár elején érdemes összeszedni a legjobb limonádékat, amiket a vízpartra kiülve a legjobb olvasni egy hűs üdítő társaságában. :)

1,
I: J. K. Smith: Szerelem hirdetésre egyik legnagyobb kedvencem. Könnyed kikapcsolódást nyújt, mégis az én szívemet elrabolta. 
P: Tara Sivec: Csábítások és csemegék Ez a regény a könnyedebb tartalom mellett a humorával fogott meg ennyire. Rengeteget nevettem rajta és hiába olvastam már több éve, mindig szívesen gondolok vissza rá. A harmadik rész nem rég jelent meg, remélem visszahozza ugyanezt az érzést.  
2,
I: Katarina Mazetti: A pasi a szomszéd sír mellől teljesen beszippantott, és kikapcsolt a könyv. Könnyed, szórakoztató, de mégis olyan „életszerűen” mutatja be két teljesen különböző ember párkapcsolatát. 
P: Cora Carmack: Színjáték Imádom ezt a sorozatot, de a második rész a kedvencem. A páros tökéletes ellentéte egymásnak, a vonzalom mégis kialakul közöttük és szerettem, hogy a stílus tökéletesen nekünk, fiataloknak szólt és valósághűek az események.
3,
I: Jennifer Crusie: Fogadj ​rám már  nagyon régen olvastam ezt a könyvet, de emlékszem annyit nevettem rajta. Tetszett Minerva karaktere. 
P: Carina Bartsch: Türkizzöld tél Az első rész nem győzött meg teljesen, de ezt már igazán szerettem. Elyas töretlenül ostromolja Emely-t, én pedig végig szurkoltam neki.  
4,
I:  Cecelia Ahern: Ahol ​a szivárvány véget ér úgy emlékszem ez volt az első könyvem az Írónőtől, de lehet rosszul emlékszem. Rosie és Alex kapcsolata sok akadályba ütközik, ám a humor sem hiányzott ebből a történetből. 
P: Cora Carmack: Szakítópróba Nem gondoltam, hogy ezt a párost felül lehet múlni, de a Színjátékban sikerült. Viszont tényleg ezt is imádtam, féltem a könyv rövidségétől, mégis pont elég volt így. Kimaradtak a felesleges drámázások és egy jó kis történetet kaptam.  
5,
I: Sophie Kinsella: Tudsz ​titkot tartani? ez is egy régi kedvenc, amit ide tudok sorolni, az Írónő stílusa egyszerre vicces, és olvastatja magát. 
P: Abbi Glines: Ha esélyt adnál Valami mindig hiányzik az írónő könyveiből, amivel igazi nagy kedvenceimmé válnának, de számomra ez kiemelkedő alkotás. Pont nyaralás alatt olvastam, volt egy napom egyedül, ezért leültem és elolvastam. Tökéletes nyári kikapcsolódás. 
6,
I: Meg Cabot: Locsifecsi ​királynő csak úgy faltam az Írónő könyvet, ezt a sorozatot is szeretem tőle. Lizzie helyzete nem könnyű, de azon van, hogy megoldja. 
P: Paige Toon: Egy darab a szívemből Ez egészen friss élmény, és ez is mindenképp a listába illik. Élveztem Bridget kalandjait, ahogy szíve darabjait keressük vele. 
7,
I: Borsa Brown: A ​férj prostija Pamela fel szeretné lendíteni a házasságát, egy igazán talpra esett nő, aki sok új helyzetben próbálja ki magát. Újdonság volt az Írónőtől. 
P: J. K. Smith: Szerelem hirdetésre Amikor letettem, egyből arra gondoltam, milyen remek limonádét olvashattam. Nem voltak hatalmas fordulatok, de sodródtunk az árral és élvezhetjük, ahogy két fiatal egymásra talál.
8,
I: Tara Sivec: Életek ​és édességek ez a nagy „család” tény hogy nem normális, de a szó jó értelmében. Annyira viccesek, és a helyzetek amikbe ismét kerülnek, volt min nevetnem :D 
P: Cora Carmack: Szerepváltás Csak felkerült a harmadik kötet is a listára. :D Tényleg szeretem a sorozatot, és a limonádé műfajba illik. Itt ráadásul sok szép helyszínre is eljutnak a szereplők és nagyon megjegyeztem egy gyönyörű kisvárost, ahova én is szívesen eljutnék. 
9,
I: Jennifer Weiner: Jó az ágyban bár a molyon nincs nagy százalékon, emlékszem, hogy  Cannie történetén is sokat nevettem. 
P: Takáts Lilla: Jutalomjáték Volt némi hiányérzetem, de mégis nagyon tetszett a könyv. Kicsit részletesebben lett volna az igazi, de ez is nagyon életszerű helyzetet dolgozott fel és ezért szerettem. 
10,
I:  Pamela Redmond Satran: Korához ​képest Örülök, hogy megismerhetem Alice történetét. Kedvenc nem lett, de egy jó kis nevetős, történettel gazdagodtam. 
P: Rainbow Rowell: Eleanor & Park A lezárással nem voltam kibékülve, de ennek ellenére is különleges könyvet olvashattam. Megérdemli, hogy a top 10-be kerüljön. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése