2018. 06. 01.

Május havi beszerzéseink, olvasásaink

Talán a májusunk most nem volt igazán eseménydús, de élveztük az egyre melegebb, napsütéses időt. Megérkezett a mindkettőnk által nagyon várt Sarah J. Maas fandom doboz, amivel pár csodás SJM ereklyével gazdagodtunk. Valamint egyre jobban koncentrálunk az Instagram profilunkra is, gyűjtjük már a szebbnél szebb kiegészítőket, amivel feldobhatjuk képeinket. Végül pedig nem lehet kihagyni a május összefoglalójából, hogy felkértek minket egy számunkra borzasztóan várt regény előolvasására, ez volt a hónap fénypontja. ^-^

Indie: A május szolidra sikerült beszerzés terén. Persze azt be kell vallanom, hogy jó sok előrendelésem van a következő hónapra. Amit most megtudtam takarítani azt már sikeresen el is költöttem.

Vettem: 
 - Egyet sem vettem ebben a hónapban :)

Kaptam: 
- Sarah J. Maas: Tüskék és rózsák udvara színezőkönyv mivel a Fandom dobozban meglepetésként ez is benne lapult, így ide sorolom mert nem számítottam rá.



Összesítve: 0 db vettem + 1 db ajándékba kaptam = 1 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 7 db könyvet sikerült elolvasnom, bár egy kicsit kevesebb lett mint az előző hónapban, de örülök ennek a teljesítménynek is. A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.

Perpetua: Szolid volt ez a hónap, nem is volt betervezve egy vásárlás se, de amik sikerültek is igazán takarékos beszerzések voltam, ezek belefértek. :)

Vettem: 
 - Sherrylin Kenyon: Éjféli gyönyörök Talán tavaly eszméltem rá, hogy ez az egy regény hiányzik a sorozatból, vagy ha meg is vettem régen, ahogy emlékeztem, szőrén-szálán eltűnt, ezért amikor megláttam fél áron, meg kellett szereznem.

- Kylie Scott: Futam Pont Mal hiányzott még a sorozatból, pedig ő kedvenccé vált. De az Alexandra akciójában nem tudtam kihagyni.

Kaptam:  
- Sarah J. Maas: Tüskék és rózsák udvara színezőkönyv A bevezetőben említett fandom dobozban lapult és nagy örömet okozott. És persze itt csak időzőjeles a kaptam, mert fizettem a dobozért, de azért mégis inkább ajándéknak élem meg. :D


Összesítve: 2 db-ot vettem + 1 db-ot ajándékba kaptam = 3 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 8 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Most is elégedett vagyok a mennyiséggel. :) A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 6 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése