2018. 06. 15.

Tarryn Fisher & Willow Aster: Jackal - borítóleleplezés

Író: Tarryn Fisher & Willow Aster
Cím: Jackal
Sorozat: End of Men 2.
Kiadás éve: 2018. 06.29.
Fülszöveg:

Jackal Emerson sose vette magát komolyan. Úgynevezett "orgia királyként" szerzett hírnevet az End Man társaságban. De miután barátja eltűnt, nehezen boldogul a korábbi gondtalan életével. 
És akkor még egy tolvajjal is találkozik és minden megváltozik.
Phoenix Moyo, a hírhedt balett társulat fő táncosa mereven él. Amikor Jackal-lal keresztezik útjaik egymást, a köztük lévő kémia mindenki számára egyértelmű, kivéve neki. Együtt kell dolgozniuk, hogy ellopják a Régió legértékesebb áruját, és túl későn jön rá, hogy nincs menekvés Jackal karizmája elől.
Amikor elképzelhetetlen bűncselekmények merülnek fel, a Régió kezd összeomlani. Senki sincs biztonságban. Családok bomlanak fel és titkok derülnek ki, bárhol felbukkanhat a veszély. Egyesek számára az áldozat ára túl magas.

Tarryn Fisher nálunk is ismert alkotó, igazán rendhagyó regényei miatt, Willow Astert még nem volt szerencsénk, de ahogy nézem az ő regényeit is szereti a közönség. A fülszöveget olvasva ez a sorozat is igazán egyedinek ígérkezik, csak szurkolni tudok, hogy valamelyik hazai kiadó felfigyeljen rá, főleg, hogy ilyen rövid időn belül érkezik a folytatás.




Az első részről itt olvashattok kicsit: Borítóleleplezés



Tarryn Fisher a New York Times és az USA Today bestseller írója, kilenc regénnyel. Utálja a napot születésétől fogva, most Seattle-ben, Washington-ban él, gyerekével, férjével és pszichotikus husky-jukkal. Tarryn szeret gazemberekről írni.

Willow Aster a True Love Story, az In the Fields, a Maybe Maby, a Fade to Red és a Lilith alkotója. Nem szeret semmit jobban az írásnál, amit meg is tesz mindenhol, ahova megy. Férjét és két gyerekét szórakoztatja az egész napos álmodozás és vicces, ahogy főzés közben olvas.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése