2018. 07. 13.

2018. legjobban várt megjelenése - döntő

Végül itt az utolsó döntési lehetőség. Szavazzatok, melyik regény kerüljön ki győztesen és nyerje el a 2018. legjobban várt megjelenése címet. :)

Nagyon örültem a top négyes mezőnynek, mert csupa paranormális regény jutott be. Kicsit mostoha sorsuk ellenére, igenis szereti még a közönség a régi Ulpius-ház által elkezdett sorozatokat, és ugyanilyen boldog vagyok, hogy melléjük egy Sarah J. Maas regény lehet a legjobban vártak között. Már csak azt kell eldönteni, hogy ki lesz az abszolút favorit.

Író: J. R. Ward
Cím: A vadállat
Sorozat: Fekete Tőr Testvérisgég 14.
Kiadó: Art Nouveau
Fülszöveg:
A neve Rhage - a legveszedelmesebb harcos és a  legnagyobb étvágyú szerető a Testvériségben, akinek belső szörnyét sose lehetett megszelídíteni. De Rhage megtalálta örök szerelmét Mary Luce-ban, a nőben, akit egykor életveszélyes átokkal sújtottak, míg a halhatatlanságról álmodozott vámpír harcosa és védelmezője oldalán. 

Moly.hu várólista: 27
Moly.hu kívánságlista:
18     


Vélemények:  


"Mert Rhage..."
 ~ a könyvet nevező

"Az Árnyékok döccenői után, ez a könyv a csillagos egekig emelkedett. Az első betűtől az utolsóig élveztem, egy pillanatra sem tudtam elengedni a történetet."   
~ @nanikiii (moly.hu)

 Összegzés: Ennek a remek sorozatnak kicsit hányattatott a sorsa. Az Ulpius ház csődje után, nem is mertük hinni, hogy folytatódhat magyarul, majd mégis csoda történt, elolvashattuk az Árnyékok kötetét. Viszont azóta megint már a harmadik éve várjuk Rhage újabb regényét, de reméljük, az idei év lesz az áttörés.

Író: Sarah J. Maas
Cím: A Court of Wings and Ruin
Sorozat: Tüskék és rózsák udvara 3.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:
Feyre visszatért a Tavasz udvarába, elhatározta, hogy információt gyűjt Tamlin területéről és a támadni készülő királyról, aki térdre akarja kényszeríteni Prythian-t. De ehhez egy halálos megtévesztő játékot kell játszania - és egy rossz lépés nem csak Feyre számára lehet végzetes, hanem a világra is.
Ahogy közeledik a háború, Feyre-nek döntenie kell, kiben bízhat meg a káprázatos és halálos Főurak közül - és váratlan helyeken is szövetségesekre kell vadásznia.
   
Moly.hu várólista: 41
Moly.hu kívánságlista:
51
 
Vélemények:  

"Ez egy hülye kérdés!"
~a könyvet nevező

"Mert imádom az írnő stílusát, a megteremtett világot, magát a szereplőket. S szerelmes vagyok Rhysbe! Na jó egyszerűen csak tökéletes az első két rész és a kedvencemmé lépett elő."  
~a könyvet nevező 
 
Összegzés: Szerintem mondhatjuk, hogy ez a sorozat berobbant a hazai piacra. Nem volt nagy zsákbamacska, mert az Üvegtrón is nagy siker, de ez még talán azon is túl tesz. Ez a könyv pedig már a trilógia zárása, amire rengetegen várnak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése