2018. 07. 14.

Könyjelző Top 10 - 33. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

10  könyves relikvia, amit muszáj megszereznünk

I: Mindig vannak olyan ereklyék amelyek megdobogtatják az ember szívét. Most az én kis vágyott kincseimet gyűjtöttem össze :)
P: A BASC csapat Sarah J. Maas fandom dobozának köszönhetek, olyan darabokat, amik a könyvespolcom ékességei. De akadnak még olyanok, amiknek örülnék. :) Kérlek, nézzétek el nekem, ha "kicsit" SJM központú lesz részemről ez a top 10. :)

1,
I: A legnagyobb vágyam, hogy legyen aláírásom kedvenc Írónőmtől CoHo nénitől :) Egy álmom válna valóra *-*
P: Legnagyobb vágyam, már elég régóta egy Aelin Funko Pop figura. Az alap ára is elég húzós, de szállítással végképp túl drága, de előbb utóbb akkor is beruházok rá. ;) 
2,
I: Perpetua teljesen megfertőzött a könyves gyertyákkal, ezért mindenképpen be fogok szerezni egy Mili-set.
P: Egyre több helyen lehet könyves gyertyákkal találkozni hazánkban, itt is két kedvenc sorozatomhoz kapcsolódó illatokkal szemezek, és ezek beszerzése tervben is van a közeljövőben. 
3,
I: Már régóta szeretnék egy könyves témájú párnahuzatot, a kedvenc színemmel kombinálva.
P: A kis hableányos párnahuzat óta jobban rááll a szemem ezekre. Valamelyik kedvenc idézetemet szívesen látnám egy díszpárnán, a kanapémon. 
4,
I:  Engem is elkapott a Funko láz, a következő kiszemeltem Ariel.
P: Éppen csak lemarad a dobogóról, de egy egyedi, könyves kirakó is nagyon boldoggá tenne. Imádok kirakózni, szívesen kiraknám kedvenc borítóimat egy összeállításban. 
5,
I: Jane Austen munkásságát nagyon tisztelem, egy szép idézetes képet szeretnék egyszer a falamon látni.
P: Könyves telefon tokom már volt, Valentin-napra kaptam egyet. Viszont mióta új telefonom van, még nem szereztem be újat, előbb utóbb ő is megérdemel egy könyvmolynak való öltözetet. 
6,
I: Régen nagyon sok gyűrűt hordtam, most már a kevesebb több elvét alkalmazom :) De egy ilyen gyűrűnek nagyon örülnék.
P: A falamat is szívesen díszíteném, egy kedvenc képpel, ami igazából már meg is van, mert a BASC dobozban volt egy gyönyörű alkotás, de szeretném bekereteztetni és kirakni valahova. 
7,
I: Ezt a táskát mindenhova magammal hordanám *-*
P: Férjemnek vettünk tavaly egy Trónok Harca logóval ellátott tornazsákot. Azt azóta is nagyon irigylem tőle, én is szeretnék egyet. :D
8,
I: Szeretek könyvjelzőket használni, ilyen pedig még nincs.
P: Szeretek mindig kirakni egy naptárat is a lakásban, hogy egyből lássam, hol tartunk épp. Ez is akkor lenne az igazi, ha egy kis könyvesség bele lenne csempészve.
9, 
I: Büszkén viselnék egy ilyen cipőt, akár mindennap :D 
P: Imádok Rizikózni, és igazi gyöngyszem lenne, ha a Trónok harca verzió is a gyűjteményemben lenne. Viszont nem kicsit borsos az ára, majd ha rám szakad a bank, akkor ruházok be rá. :D
10,
I:  Nagyon örülnék egy olyan kis pecsétnek amellyel beletudnám nyomni a saját tulajdonú mintámat.
P: Szemezgetek könyvtámaszokkal is,  vannak nagyon ötletes darabok, én is örülnék egynek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése