2018. 07. 08.

Mutasd a polcod! - 27. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A 27. választás a 64-ös polclakóra esett, aki pedig:

I: Jasinda Wilder: Falling ​Into You – Zuhanok beléd
Egy újabb olvasatlan könyv, ami a polcomon csücsül. Ez szerintem egy általános könyvmoly betegség, amit gyűjtési szenvedélynek neveznék. Ennél a könyvnél a rubinpöttyös  jelölés volt számomra a mozgatórugó a beszerzése kapcsán. Ismét egy olyan történet amelyben, a gyász fontos szerepet játszik. Nell elveszíti élete szerelmét, nagyon nehéz túllépnie ezen a fájdalmon. Colton személyében segítőre lel. Egy új esélyről, és a helyes út megtalálásáról szól. A molyon lévő 80% vegyes fogadtatást sejtett, de ez nem szegi a kedvem, egyszer biztos sorra kerül majd.

P: J. L. Armentrout: Bízz bennem
A Várok rád egy tökéletes NA románc, imádtam. Avery és Cam nagyon cuki páros, olyan aranyos volt egymásra találásuk története. Kicsit féltem a második kötettől a tükörregény volta miatt, de vártam annyit a két olvasás között, hogy jól essen újra átélni a történetüket. Meg hát egy ilyen gyönyörű borítónak a polcon a helye. Nagyon szeretem a sorozat koncepcióját, kis egyszerű, mégis tökéletes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése