2018. 07. 15.

Mutasd a polcod! - 28. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A 28. választás a 74-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Csendes Nóra: Zápor ​utca
Ismét egy olvasatlan példány a könyvespolcomról. Szerencsére valamikor sorra fog kerülni a TBR Jar kihívásunknak köszönhetően, mert szerepel a saját listámon. Ennél a könyvnél a borítójába szeretem bele, nagyon ígéretesnek tűnt a fülszövege alapján. Mindig szeretek megismerkedni magyar írókkal, örülök, hogy egyre színvonalasabb történeteket olvashatok tőlük. Egy picit utána néztem a könyvnek, így azt már tudom róla. hogy két szálon futó cselekményt ismerhetünk majd meg a történet során. Két lány, akik különböző korban élnek, az ő szemükön keresztül ismerjük meg az életüket, és a szerelem rögös útjait. Nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem meghódítja majd a szívem.

P: Katja Millay: A nyugalom tengere
Tény és való, hogy kevésbé vagyok kritikus, mint mások. Viszont kevés 5 csillagos könyv kerül az igazi kedvencek közé. Ez a regény mégis kiérdemelte. :) Már négy éve olvastam, milyen távolinak tűnik, ezt is a new adult könyvekkel való ismerkedési időszakomban olvastam, és ez is meggyőző volt a továbbiakra. Szerintem a borítója is igazán szépen sikerült, sokáig fel se tűnt, hogy pontosan mi "okozza" a fehér foltot rajta, attól függetlenül csodáltam, de végül csak rájöttem. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése