2018. 07. 22.

Mutasd a polcod! - 29. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A 29. választás a 213-as polclakóra esett, aki pedig:

I: Vi Keeland: A ​beosztott
Mostanában egyre jobb felhozatallal örvendezteti meg  az olvasóit az Álomgyár kiadó. Éppen szemezgettem náluk, amikor is szembetaláltam magam a Beosztottal. Nagy kedvenceim az ehhez hasonló történetek, amikor is szereplőnk újra találkoznak egy adott esemény kapcsán. Főleg amikor egy kis "tiltott" viszony is párosul ehhez. Így nem tudtam nem megrendelni. Bár a várólistám egyre csak nő, egyszer rá is sor kerül majd.

P: Brittainy C. Cherry: Lebegés
Kis polcrendezés után előrébb került a sorozat, így újra innen került ki az aktuális polclakó. :) Úgy tűnik népszerű szereplői ennek a rovatnak. :D Áradozhatnék erről a kötetről is, mert mi tagadás, imádtam. A gyász feldolgozását gyönyörűen mutatja be az írónő, és nagy kedvencem lett az adott évben ez a könyv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése