2018. 08. 14.

Elle Kennedy: The Chase - interjú

Író: Elle Kennedy
Cím: The Chase
Sorozat: Briar U 1.
Megjelenés: 2018.
Fülszöveg: 

Mindenki szerint vonzzák egymást az ellentétek. És igazuk van, mert nincs más logikus magyarázat arra, miért vonzódom annyira Colin Fitzgerald-hoz. Általában nem érdekelnek a tetovált, videó és hoki játékosok, akik azt hiszik könnyelmű és felületes vagyok. Összehúzott szemöldöke az első árulkodó jel, amikor rám néz. Az se segít, hogy a bátyám legjobb barátja.
És, hogy ez a legjobb barát egy zavaró tényező.
És, hogy beköltöztem hozzá.
Ó, nem említettem még, hogy szobatársak vagyunk?
Azt hiszem, nem is számít. Fitzy világossá tette, hogy nem érdeklem, bár a köztünk pattogó szikrák lassan leégetik a házat. Nem vagyok olyan lány, aki üldöz egy pasit, bár közel állok hozzá. Az új sulival, nyájas professzorral és a bizonytalan jövővel kéne foglalkoznom. Tehát mi van, ha a szexi komor szobatársam felbukkan és ráeszmél, hogy mi hiányzik neki?
Tudja, hol talál.


Köszöntünk ismét itt, Elle! Izgatottak vagyunk az új, Briar U sorozatoddal kapcsolatban. Ez az Off Campus spin off sorozata, azoknak, akik még nem tudják. Tudnád 3-3 szóban jellemezni a főszereplőket?
Summer: erős, szórakoztató, kiszolgáltatott
Fitzy: introvertált, óvatos, édes

Forrás
Tudnál arról mesélni, hogy jött ez a történet és honnan jött az inspiráció?
A pont óta tudom, hogy Summer-nek is kapnia kell egy saját történetet. Volt valami a gondatlan, mindegy mi történik személyiségében, ami megfogott, és meg kellett írnom! És a Fitzy-vel való vonzalom? Tudtam, hogy össze kell párosítanom őket és majd meghaltam, hogy papírra vethessem ezt.

Mindig tudtad, hogy leszz spin off vagy csak magától jött, mint az Off Campus?
Egészen őszintén, meglepett engem. Eredeti tervek szerint csak a négy szobatárs kapott volna könyvet és továbblépek. De néha bizonyos szereplők veled maradnak és egyszer más csapattagokat is be akarsz mutatni, tudtam, hogy kell írnom róluk.

Van már terved arra, hány könyv érkezik?
Ez egy titok, amit nem mondhatok még el. Már be lett jelentve a Risk, tehát még egy biztosan lesz.

A való életben melyik hoki csapatnak szurkolsz?
A Bruins-nak! Tudom, hogy Toronto-ban élek, de nem vagyok nagy Leafs rajongó, LOL.

A nyár lendületes. Melyik könyvet, könyveket ajánlanád idén nyári olvasmánynak?
Évek óta nem olvastam semmit. De végre van egy kis szabad időm. Nincs aktuális ajánlatom, de épp Sarina Bowen The Accidentals regényét és Vi Keeland Naked Truth regényét olvasom. Mindkettőt imádni fogom, ahogy az íróikat is.

Forrás
Kedvenc íróddal vagy kedvenc szereplőddel vacsoráznál szívesebben és ki lenne az?
Azt hiszem… túl sok jelölt van! Író vagy szereplő… Szerintem a hokis pasijaimmal vacsoráznék – Garret, Logan, Dean és Tuck. Ami a szerzőket illeti, nemrég volt egy kellemes vacsorám Sarina Bowen-nel és Karina Halle-lal, és egy remek ebédem Nikki Sloane-nal, amíg Denverben voltam a Book Bonanza-n, így ezek már teljesültek is, hiszen nagy kedvenceim.

Mi várható legközelebb?
Még több Briar U! Nagyon izgatott vagyok, hogy a Risk-en dolgozhatok épp – inspirált Summer & Brenna, rég éreztem ennyire ezt. Az Off-Campus-szal ellentétben, ahol a pasik voltak a középpontban, ez inkább a csajok körül fog forogni!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk!
Köszönöm, hogy itt lehettem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése