2018. 08. 01.

Július havi beszerzéseink, olvasásaink


A nyár nem az új könyvekről szokott szólni, de olvasásra általában több időnk jut. :) Bár most kicsit besűrűsödött mindkettőnknél a július. xD A hónapban zárult a legjobban várt idei megjelenés szavazása és akadtam igazán maradandó könyvélmények ebben a hónapban is. Szomorú belegondolni, hogy már az utolsó nyári hónap kezdődik, ki kell még élvezni a hátralévő jó időt. :)

Indie: Hihetetlen milyen gyorsan repülnek el a napok. Lassan vége lesz a nyárnak :( Ez a hónap könyv beszerzés terén igazán költségtakarékosra sikerült. Mondjuk nem is bánnom, kicsi szünetet is kell néha tartani. Persze azért már most szemezek jó pár őszi megjelenéssel :D

Vettem: egyet sem vettem ebben a hónapban :)


Összesítve: 0 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 0 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 7 db könyvet sikerült elolvasnom. Egy kicsivel többet szeretem volna teljesíteni, hiszen már túl vagyunk az év felén, még jó pár darab elolvasása vissza van a kitűzött célig. A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.


Perpetua: A nyár nagy része könyvekben szegény szokott lenni, viszont ilyenkor van talán kicsit több idő faragni kicsit az olvasatlan regények halmán.

Vettem: egyet se :)


Összesítve: 0 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 0 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 8 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Nem vagyok csalódott, de örültem volna, ha összejön a kilencedik is, az utóbbi két hónapban ügyesebb voltam. A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése