2018. 08. 06.

Kedvenc könyves páros - 2. kör


Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Lady Alexia Tarabotti
Jellemzők: Alexia nagyon gyakorlatias, eszes és lélektelen hölgy. Utóbbi szó szerint értendő, hiszen ez természetfeletti jellemzője, ezzel tartja kordában a különböző lényeket. Nem gyakran láthatjuk érzelem megnyilvánulásait és azok is gyakran betanult cselekedetek, hogy ne tűnjön ki a társadalomból. Fontos számára az erkölcs, igazi úri hölgyként éli mindennapjait, egy kis különleges munkával megfűszerezve.

Név: Lord Conall Maccon
Jellemzők: Conall a londoni falka vezére. Akárcsak más regényekben, a vérfarkasok itt is hirtelen haragú ösztönlények, ami tökéletesen jellemző ezt a férfit is. Őt lepi meg leginkább, hogy egy ilyen hűvös nőre figyel fel, mint Alexia, de nem tagadhatja vonzalmát. Alfaként remek harcos, biztos kézzel irányít, egészen addig míg fel nem bukkan a nő, és kicsit eltereli a figyelmét. :D

Alexia és Conall: Alexia mindenkinek a szöges ellentéte, egyedi jelenség Londonban, de arra mégis kevesen tippelhettek, hogy pont egy ilyen forrófejű férfival hozza össze a sors. Személy szerint imádtam őket, állandóan harcolnak, a szenvedély mindig körbelengi őket és öröm figyelni, ahogy mindketten irányítani akarnak, de sose tudnak felül kerekedni a másikon.


Összegzés: Talán őket kevesebben ismerik, de akik igen, annál jobban szeretik. Igazán erős páros, akik megérdemlik helyüket a mezőnyben.

Név: Katy Swartz
Jellemzők: Katy nagyon is átlagos amerikai tiniként van jellemezve. Nem tökéletes modell alkattal, inkább emberibb, vonzóbb vonalakkal és hatalmas könyv szeretettel. Éles nyelvével nem fél beszólni vagy visszaszólni Daemon-nak, de barátaival és édesanyjával rendkívül törődő.

Név: Daemon Black
Jellemzők: Nála nem elég az első benyomás, mert az alapján egy arrogáns s*ggfej. Csak később lehet álarca mögé látni, és akkor válik egyértelművé, hogy hatalmas szíve van és gondoskodó szeretteivel. Emellett ő is fajtája legjobb harcosai közé tartozik.

Katy és Daemon: Tökéletes példái a gyűlöletből szerelem kapcsolatnak. Daemon kifejezetten ellenséges volt szegény Katy-vel, aki nem is értette a neheztelést. Később mégis kibontakozik közöttük egy igazán szoros és mély szerelem.

Összegzés: Talán ezt a párost be se kellett volna mutatni, hiszen nem hinném, hogy van olyan ember hazánkban, aki nem hallott még a híres Luxen sorozatról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése