2018. 08. 13.

Kedvenc könyves páros - 4. kör


Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Anne Rollins
Jellemzők: Egy teljesen átlagos lány, kicsi könyvmoly beütéssel. Nem egyszer ráfázott már az életben, szeretik kihasználni jóságát, segítőkészségét. Soha nem álmodott arról, hogy sztárok közelébe kerülhet, nem is vágyott igazán erre, megmaradt rajongói szinten. Egyszerű hétköznapi és boldog életre vágyott mindig és arra, hogy a háta mögött tudhasson minden zűrt.

Név: Malcolm (Mal) Ericson
Jellemzők: Spontán, életvidám, laza csávó, a csapat mókamestere. Azt lehetne hinni, hogy semmi komolyság nem szorult belé, de azért mégis vágyik ő is arra, hogy megállapodjon, főleg Ev és David egymásra találása után. Hódító lovagként se vetkőzik ki azonban magából, bohókásan a maga módján igyekszik elnyerni választottja szívét.

Anne és Mal: Ember legyen a talpán, aki képes felvenni a lépést Mal-lal és tudja követni hangulatingadozásait. Anne képes volt rá. Eleinte csak egy megállapodás a kapcsolatuk, Anne-nak fizetőképes lakótársra, Mal-nak egy kis nyugira van szüksége. Bár a dobosban végig ott motoszkált a hátsó szándék is, a leglehetetlenebb módon próbál közeledni a lányhoz. A végére mégis egy imádni való párost kaptunk.


Összegzés: Mal viszi a hátán a párost, úgy gondolom miatta szeretik többen ezt a részt, de úgy hiszem komoly eséllyel indulnak a dobogóért. 
Név: Mara Dyer
Jellemzők: Mara komoly traumán esik át, elveszti barátait, és egyetlen túlélőként kell továbblépnie. Ám valami mégse engedi, és állandóan visszarántja a múltba. Össze van zavarodva és nem tudja kiben bízhat, mi a valóság. Ezért nehéz a valódi jellemét leírni, hiszen itt nem az igazi lányt láthatjuk, hanem egy új Mara-t.

Név: Noah Shaw
Jellemzők: Tipikus tiniregénybe illő főhős. Beképzelt, öntudatos álompasi, aki csak a kiszemelt lány miatt változik meg. Megvan a maga sötét titka is, de ez most háttérbe szorul és Mara-ra összpontosít, segíteni szeretne helyrehozni az életét. Később végtelenül kedves, előzékeny és nagyon szerelmes pasis oldalát is láthatjuk. 

Mara és Noah: Noah felfigyel a kicsit furcsa lányra, Mara-t pedig azonnal lehengereli a srác sármja. A segítő szándékból hamar érzelmek is kialakulnak és egy nagyon szerethető párossá válnak  kalandjaik során.


Összegzés: Három részen keresztül követhetjük a történetüket és ennyi idő alatt még könnyebben zárjuk a szívünkbe őket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése