2018. 08. 19.

Kedvenc könyves páros - 5. kör


Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Aelin Ashryver Galathynius
Jellemzők: Szenvedélyes természetű, főleg szeretteivel kapcsolatban. Ha törődik valakivel, azt igazán mélyen teszi, túl sok veszteség érte életében, ezért nagyon ragaszkodik hozzájuk. Imádja a könyveket, a zenét és az édességet. Gonosznak is tarthatják a külső szemlélők, de boldog pillanataiban igazán szellemes, csak szomorú pillanataiban jön elő keményebb énje és persze a harc során. Még bérgyilkosként is különösen figyelt a megjelenésére, amikor teheti, szeret divatosan öltözködni.

Név: Rowan Whitethorn
Jellemzők: Első ránézésre igazán hideg és távolságtartó, Aelin-re cselekedeteire is csupa busszúsággal reagál. Később amikor kezdenek összemelegedni, összeszokni, látható kedvesebb és gondoskodóbb természete, gyötrődik, amikor megsérül a lány. Vérkötelékük miatt is hűséggel tartozik a tűzszívű harcoshoz, és minden áron meg akarja védeni.Hűséges és támogató társ.

Aelin és Rowan: Aelin tanulni, erősödni kelt át a tengeren és Rowan-t kapta, akivel nem indult zökkenőmentesen kapcsolatuk. A kiképzés során megismerik igazán egymást, és így kezd kialakulni közöttük több mester és tanítványa kapcsolatnál.


Összegzés: Ez a páros hatalmas rajongó tábort tudhat maga mögött. Elrabolták az olvasók szívét. Komoly esélyeseknek látom őket a végső győzelemre.

Név: Meghan Chase
Jellemzők: Makacs és csodálatos bátorsággal rendelkező lányként jellemzik, a pillanat hevében, nem törődik a késbbi következményekkel. Tüzes és éles eszű, mindene megvan, hogy túléljen a tündérek birodalmában. Emellett kedves, gondoskodó és nemes szívű, királynőhöz méltó személyiség.

Név: Ashallyn Tallyn (Ash)
Jellemzők: Sokszor hideg és titokzatos, de tanult is lett az Unseelie udvarban. Könyörtelennek is látszik, de belül mindig volt egy kedves oldala is. Ha egyszer elnyered a szívét, előbukkan emberibb és barátságosabb jelleme. Bár mindig a Tél hideg hercege marad.

Meghan és Ash: Ash sokáig tagadta, hogy érzései lennének a lány iránt. Végül mégis egymásra találtak, viszont titkolniuk kell kapcsolatukat, így, hogy a két ellentétes udvar tagjai.


Összegzés: Azt hiszem a fiatalabb korosztály szereti inkább őket, hiszen a Vastündérek sorozat elsősorban az ifjúsági korosztályt célozza meg. Nézzük meg, elég sokan vannak-e. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése