2018. 08. 20.

Kedvenc könyves páros - 6. kör


Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Lady Calpurnia Hartwell (Callie)
Jellemzők: Nem tökéletes, enm nádszál vékony teremtés, hanem ízig vérig nő. Olvasás közben sokszor elgondolkodtam, vajon, hogy is nézhet ki pontosan, mert csak nagyon finomkodva említették a pontos alakját. Viszont emiatt szerintem többen érzik közel magukhoz, mint a modell alkatú lányokat. Egyéb tulajdonságait viszont bármelyik korabeli nő megirigyelhetné. Kalandvágyó, szenvedélyes, humoros és még okos is. Teste miatt félénk és visszahúzódó, de egy igazi férfi mellett, aki tényleg felfigyel rá, megmutatja valódi, sokoldalú személyiségét. 

Név: Gabriel St. John (Ralston márki)
Jellemzők: Ralston márki igazi nőcsábász hírében áll. Mogorva, magába forduló és távolságtartó magatartást mutat kezdetben, és csak később bontakozik ki ő is, amikor felfedezi Callie értékeit. Végül ő is igazán gondoskodó és nagyon szerethető főhőssé válik, aki könnyedén leveszi az olvasókat a lábukról.

Callie és Gabriel: A márki megszokta, hogy minden úgy történik, ahogy ő akarja, és megérkezik ez a szókimondó nő, és megismeri, milyen az, ha nemet mondanak neki. Lobbanékony páros, aki mellett nem lehet unatkozni.


Összegzés: A történelmi romantikusok között kiemelkedő ez a két szereplő. Úgy tippelem, hogy Callie "tökéletlensége" miatt hagyott mélyebb nyomot a közönségben, és ezért lehet esélyük a továbbjutásra.

Név: Bella
Jellemzők: Arisztokrata családból származik, szülei és bátyja mindig féltette és szeretetükkel szinte megfojtották. Nem tudott otthon kibontakozni valódi személyisége, el kellett szakadnia otthonról. Zsadist mellett rátalál a szerelem, és szépsége mellett megcsillogtatja bátorságát és kitartását is, hiszen keményen meg kell küzdenie, hogy a testvér páncélja mögé akar férkőzni.

Név: Zsadist
Jellemzők: Szörnyű évek vannak mögötte. Szexrabszolgaként kellett élnie, míg testvére ki nem szabadította, így nem csoda, hogy teljesen máshogy kezeli az érzékiséget és a szerelmet is. Testén csúnya hegek borítják, emiatt se hitte, hogy valaha rátalálhat az igazira és nem is kereste. Külső szemlélőként félni lehet tőle, senki se mer közeledni felé, vagy akár csak hozzászólni. Hosszú és gyötrelmes feladat a számára, hogy a múlt sérelmeit feldolgozza és normális életet kezdjen élni.

Bella és Zsadist: Igazi szépség és szörnyeteg páros az övék. Mindenkinek meglepetést okozhatott Bella vonzódása ehhez a zord testvérhez. És pont a hatalmas ellentétek miatt vált még szerethetőbbé az ő kettősük.


Összegzés: Sok fantasztikust párost köszönhetünk a Fekete Tőr Testvériség sorozatnak, ők az egyik legkiemelkedőbb szereplők, a paranormális rajongók biztosan szívesen szavaznak rájuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése