2018. 08. 24.

Kedvenc könyves páros - 7. kör


Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Faythe Sanders
Jellemzők: Legtüzesebb, legszenvedélyesebb hősnőim között tartom számon ezt a vérmacskát. A társadalomban, ahol él, megszokott, hogy a nőstényeket különösen védik, a faj fennmaradása érdekében. Ez a lány, azonban nem bírja, ha rákényszerítenek valamit. Ő is képes megvédeni magát, és nem egyszer be is bizonyítja. Nem irigylem azt, aki meg akarja szelídíteni.

Név: Marc Ramos
Jellemzők: Más falkák szemében Marc kívülálló, hiszen nem született vérmacska, Faythe apja azonban befogadja, mert látja benne a potenciális vezetőt. Másodparancsnokként nagy nyomás nehezedik rá, de mindig remekül helyt áll, kivéve, ha Faythe-ről van szó. Marc szereti, ha követik az utasításait, a lány pedig szereti bosszantani. :D

Faythe és Marc: A falkavezér egymásnak szánta őket, de ez nem elég a boldogsághoz. Hosszú hullámvasút a kapcsolatuk, néha lángol, elemészti őket a szenvedély, máskor dühüktől izzik a levegő. Ha csatáról van szó, dinamikus párost alkotnak.


Összegzés: Mindig szurkoltam nekik, mert megérdemlik a boldogságot és nagyon passzolnak egymáshoz.

Név: Camryn Bennett
Jellemzők: Éppen keresi önmagát, amikor megismerjünk a könyvben. Korlátok közé zárták és nem meri megmutatni valódi énjét, fél a következményektől. Kívülről ártatlan leányzó, de neki is van vadabb oldala is, amiért a pasik odavannak.

Név: Andrew Parrish
Jellemzők: Megvannak a saját problémái, de félresöpri őket Camryn miatt. Magabiztos, mindig tudja mit akar, mégis gyengéd és figyelmes is. Olvasás közben kicsit én is belezúgtam.

Camryn és Andrew: Egy teljesen véletlen találkozás hozza őket össze és nem képesek elszakadni utána egymástól. Szépen lassan bontakozik ki a kapcsolatuk, nem vágnak azonnal a dolgok közepébe, és ez így volt jó.


Összegzés: Tökéletes páros, érdekes hősnő és igazi álompasi, az ilyeneket szeretjük leginkább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése