2018. 07. 29.

Mutasd a polcod! - 30. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A 30. választás a 203-as polclakóra esett, aki pedig:

I: Kiera Cass - A korona
Végre egy olyan könyv került sorra, amit már sikeresen elolvastam. Azóta már értékelés is készült róla a blogunkra. A párválasztó részeit nagyon megkedveltem. Maxon és America egy szerethető páros. Boldog voltam, hogy végül egymás mellett kötöttek ki :) Nagyon vártam a folytatást, még nem szeretem volna elengedni ezt a világot... Kíváncsi volt, hogy Kiera mivel lepi meg majd az olvasóit. Egy kicsit féltem Eadlyn -től a személyisége először nem volt nekem szimpatikus, de megmutatta, hogy az ő története is megállja a helyét.


P: Sara Raasch: Hó mint hamu
Kifejezetten érdekes high fantasy ez a regény. A borító meseszép, az csábított minket az olvasásra és nem okozott csalódást. Bár lehetett volna kicsit izgalmasabb, de még sok minden tartogat. Végre el kellene már nekem is olvasnom a folytatást. :D Viszont szeretem a polcon nézegetni, mert tényleg nagyon szép kötet. ^-^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése