2018. 08. 05.

Mutasd a polcod! - 31. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A 31. választás a 20-as polclakóra esett, aki pedig:

I: Alessandra Torre: Hollywoodi ​mocsok
Mondhatom, hogy ez egy elég friss beszerzés. A nyáron tervezem az elolvasását is. Több érv is a megvétele mellett szólt. A legfontosabb, hogy rubin pöttyös, ami az egyik kedvenc kategóriám a kiadónál. Bevallom elég nagy benyomást tett rám a belőle készült film előzetese is. Legvégül pedig ki nem szereti a híres pasikat, akik rosszfiú mivoltukat elhagyják, hogy megszerezzék a kiszemelt lányt. Eddig vegyes vélemények születek róla. Remélem nem csalódok majd benne.

 
P: C. J. Roberts: Epilógus
A Fogoly a sötétben az első Rázós könyvem és ezzel párhuzamosan az egyik legmaradandóbb élményem. Emlékszem, még a kollégiumban olvastam, este elkezdtem, és nem tudtam letenni, hajnalig olvastam. Az Epilógus már kicsit visszafogottabb annál, de ezt a részt is szerettem, értékelés is készült róla a blogon. A borítóit viszont egytől egyik imádom, annyira fájdalmas, annyira sejtelmes, annyira sötét. Áh, igazi szerelem. *-*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése