2018. 08. 19.

Mutasd a polcod! - 33. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A 33. választás a 89-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Jennifer A. Nielsen: The ​False Prince – A hamis herceg
A Hatalom trilógia egy nagyon érdekes történetet mutat be. Az első részben megismerkedtünk egy árva fiúval, akit hazugságok árán akartak a trónra ültetni. Végig követjük az igazság lelepleződését, és ennek a fiúnak a felemelkedését. Az utcagyerekből, hogyan válik egy ország méltó királyává. Egy roppant pörgős történet, ami minden egyes részben új oldalát mutatja meg. Mindig történik benne valami, nem csoda, hogy ennyire megszerettük.

P: Mia Sheridan: Calder útja
A legutóbbi kötet a csodálatos Szerelem csillagjegyében sorozatban. Stinger is Archer is igazi szerelem volt, Calder is el tud vajon varázsolni? A borítóknál nagyon örülök, hogy az eredeti nagyon hangulatos képek maradtak meg, tökéletesen megjelenítik az adott kötet hangulatát és szeretem őket nézegetni a polcon. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése