2018. 08. 22.

Világok Lángja Unboxing


Egyre inkább teret hódít nálunk is a könyves gyertyák világa. Több kedves csapat is alakult, akik szebbnél szebb újdonságokkal lepik meg a könyvmolyokat. Persze, hogy nekem is egyből sikerült elcsábulnom, főleg amikor megláttam, hogy az egyik kedvenc párosom ihlette gyertyák is a kínálatba kerültek.


Az első beszerzésemet a Világok Lángja csapatától sikerült vásárolnom. Nagyon sok választható gyertyával rendelkeznek már, győztem végül leszűkíteni a kis
listámat. Mindig elcsodálkoztam milyen szép terveket alkotnak nap mint nap, biztos, hogy rengeteg munka lehet a sok megszerkesztett kis címke mögött. 
Végül három gyertyára esett a választásom 100 ml-es kivitelben. Ebből most csak kettőt fogok bemutatni, mert  az egyikkel terveink vannak a közel jövőben ;)

Pont az előrendelős időszakban csaptam le a gyertyákra, nem volt könnyű eljutnom a rendelésig. Olyan sokan rohamozták meg az oldalt, hogy szegény azonnal összeomlott. Így a percenkénti oldal frissítés közepette szinte tövig rágtam a körmöm, hogy sikerüljön a választott szépségeket
megkaparintanom. Jelentem végül sikerrel jártam, utána már minden ment mint a karika csapás. Plusz meglepetés volt az a sok hűségpont, amelyeket az első vásárlás, és regisztráció kapcsán kaptam. Egy újabb ösztönző dolog a rendelés mellett.

Foxpost szállítást kértem, pár napon belül már meg is érkezett hozzám a kis csomagom. Látszik, hogy a csapat odafigyelt mindenre, nagyon szép igényes csomagolásban lapultak a kis gyertyácskák. Gondosan kibélelve, hogy túl éljék az utazást. Nem is bírtam ki sokáig, a fotózás után azonnal nekiestem.

Lehet rólam tudni, hogy nagy Mili és Ambrózy báró rajongó vagyok, így nem is választhattam mást első beszerzésnek. Szerintem nagyon illik egymás mellé a két gyertya, olyan jó őket nézegetni a polcomon a könyvek mellett.

Hangay Mili fantázia nevű gyertya parfümöt, és makacsságot tartalmaz. Ami hősnőnket nagyon is jellemzi, pont ez miatt vált kedvencemé. Nem hagyja magát
lerázni, éles elméje pedig mindig a segítségére van, bármilyen szorult helyzetben is találja magát. Színre egy kellemes púderárnyalatot kapott, ami nőies benyomást kelt. Az illat intenzitása először erősnek bizonyult számomra, később kezd enyhébb lenni. Mili is hirtelen személyiség, így nekem tetszik ez az illatkompozíció. A kis címke pedig megjeleníti az akkori kor szellemét. Lehet elfogult vagyok, de nekem teljes mértékben elnyerte a tetszésemet :)

Itt van a mi Morc bárónk is, az ő gyertyája az Ambrózy Richárd nevet viseli. Amely dohányfüstöt, ámbrát, végül pedig agarfát tartalmaz. Ezt az utolsó összetevőt nem ismertem így utánanéztem mit is lehet róla tudni. Egy kissé fanyar illatú az indiai agarfa, amely a menta és a mirha olajának keveréke. Élénkítő illat, szellemi fáradtság esetén kitisztítja a gondolatokat. Így egybe nézve illik Richárdhoz ez a kompozíció. Mert a dohányt ő sem veti meg, egy nehéz ügy kapcsán pedig mindig jó ha felélénkül az elme. Színét nem merem 100%
mondani, de nekem bézsesnek tűnik, az illata pedig kellemes. Ennél a gyertyánál is szeretem a kis címke mintáját, amelyen egy férfi ül egy nagy bőr fotelben.

A harmadik gyertyáról annyit elárulok, hogy a színe és az illata is tökéletes lett. Pici csillámpor található a tetején, amihez muszáj volt hozzáérnem. Biztos, hogy saját részre is fogok majd belőle beszerezni.

Egyáltalán nem bántam meg, hogy rendeltem magamnak ezekből a gyönyörűségekből. Biztos vagyok benne, hogy egy újabb rajongás, sőt gyűjtő szellem vette nálam kezdetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése