2018. 09. 10.

Kedvenc könyves páros - 10. kör

Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Abby Abernathy
Jellemzők: Szürke kisegérnek tűnik, de vannak meglepő jellemvonásai. Ahogy értékeléseket olvastam, Abby személyiségét nem mindenki kedvelte meg. Sok döntésével nehéz egyetérteni, és olykor fölösleges drámázást generál. Ezen túl viszont tényleg van neki is mit feldolgoznia és rossz háttere ellenére is talpra állt.

Név: Travis Maddox
Jellemzők: A páros sokkal inkább kedvelt tagja, vicces, magabiztos, sokszor még kicsit beképzeltnek is mondható. Hangulatingadozásaihoz nehéz alkalmazkodni, de megéri közel engedni magadhoz, mert ha szeret, akkor nagyon és a csillagokat is lehozza neked.

Abby és Travis: Elég viharos a kapcsolatuk, nem lehet unatkozni mellettük. Számos hullámvölgy és hegy jellemzi őket, de azt kell mondjam igazán erőteljes páros.


Összegzés: Kicsit vegyes a fogadtatásuk, sokakat levettek a lábukról, de vannak igazán negatív kritikák is róluk. Kíváncsi vagyok, mire lesznek képesek a másik pár ellen. 
Név: Sky Davis
Jellemzők: Nem voltak fölösleges hisztijei, nagyon jól vette az elé sodort akadályokat. Nem köntörfalaz, kimondja, amit kell és igazán talpraesett. És még a neve is nagyon különleges. Végig izgultunk érte, hogy mi is az a nagy titok, ami körüllengi és ha jól sejtem, nem sok szem maradt szárazon, amikor az is kiderült.

Név: Dean Holder
Jellemzők: Az ilyen karakterek mindenkit levesznek a lábáról. Ki ne szeretné, hogy hozzá hasonlóan udvaroljanak neki? Figyelmes, türelmes, védelmező, édes és humoros. Apró hangulatváltozásai felett könnyű szemet hunyni. Ja és említettem már, hogy milyen jól néz ki? :D

Sky és Dean: Az aranyos szó az ő kapcsolatukat is tökéletesen jellemzi. Olvasás közben könnyű azon kapni magad, hogy csak mosolyogsz rajtuk, megmelengetik a szívedet.


Összegzés: Az első magyarul megjelent CoHo regény főhősei, akik sokak szívét elrabolták.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése