2018. 09. 14.

Kedvenc könyves páros - 11. kör


Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Elena Parker Devereux
Jellemzők: Született vadász, képes szaglás alapján a vámpírok nyomára bukkanni. Pimasz és őszinte. Kiváló harcos és remekül bánik a számszeríjjal. Gyerekként végig kellett néznie két nővére halálát, és nem sokkal később édesanyját is elvesztette. A mai napig hatással vannak rá ezen események. Raphael-lel egy megbízás kapcsán találkozik, és másokhoz hasonlóan őt is lenyűgözi a férfi szépsége.

Név: Raphael
Jellemzők: Észak-Amerika arkangyal és fiatal (1500 év) kora ellenére mindenki felfigyel erejére és képességeire. Alig egy évezredes korában emelkedett fel, ezzel ő a legfiatalabb, aki arkangyali szintre lépett. Hideg és távolságtartó, nem véletlenül fél kezdetben Elena is tőle. Viszont nem szereti az erőszakot, ok nélkül nem ont vért, csak sajátjai védelme érdekében. Szárnya fehér arany végekkel.

Elena és Raphael: Az arkangyalt lepte meg leginkább, hogy egy emberhez kezdett vonzódni, de nem tagadhatták sokáig a fellángoló érzelmeket. Elena emberibbé teszi Raphael-t és meglepő módon ez egyáltalán nem teszi gyengébbé őt.


Összegzés: Érdekes a sorozatban, hogy hiába ismerünk meg újabb párosokat is, hozzájuk mindig visszatér az írónő, nem véletlenül. Erős párt alkotnak, lehengerlő érzelmekkel. Vajon más is így gondolja?

Név: Avery Morgansten
Jellemzők: Inkább visszahúzódó, csendes lány, de múltja miatt ez nem meglepő. Ezt leszámítva aranyos leányzó, nem véletlenül veszi észre Cam. Küzd belső démonaival, miattuk nem mer senkit közel engedni, nincs egyszerű dolga a srácnak, ha el akarja nyerni a szívét. De idővel belátja mennyire passzolnak egymáshoz.

Név: Cameron Hamilton
Jellemzők: Figyelmes, kedves, türelmes és még sütni is tud. :P Jóképű és ezt tudja is magáról, ebből fakadóan igazán magabiztos, néha talán kicsit egoistának is mondható. Viszont így szeretjük és így vesz le a lábunkról.

Avery és Cam: A könyv címe tökéletesen jellemzi a kapcsolatukat. Lassan bontakozik ki, óvatosan vágnak bele a dolgokba, de amikor végre elengedik magukat, gyönyörű szerelemnek lehetünk tanúi.


Összegzés: Érzelmes new adult páros, ebben a műfajban, könnyebben kapcsolódunk talán hozzájuk, fájdalmas múltjuk miatt. Így van?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése