2018. 08. 27.

Kedvenc könyves páros - 8. kör


Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: MacKayla Lane (Mac)
Jellemzők: A huszonhárom éves Mac idilli gyerekkort tudhat maga mögött, szerető családban és barátok közt. Nővére eltűnése miatt utazik Dublin-ban, ahol miután megismeri a tündérek világát is, háta mögött kell hagynia régi önmagát és egy új lányt kell alkotnia, hogy túléljen ebben a kegyetlen háborúban. Pompomlány Barbie babából valódi harcossá vált.

Név: Jericho Barrons
Jellemzők: Összes könyves pasi közül az egyik legmegközelíthetetlenebb és leghidegebb. Csak céljaival törődik, nem érdekli, kin kell ehhez átgázolnia. Számos titkot rejteget, félelmetes harcos és épp ezért nagyon is hasznos szövetséges. Jobban jársz, ha nem teszed ellenségeddé.

Mac és Barrons: Az egyik legegyedibb kapcsolatuk van, amiről valaha olvastam. Mély érzéseket táplálnak egymás iránt, ezt mégis teljesen máshogy fejezik ki, mint mások. Legtöbbször a testi vágyaik hajtják, de néha egy-egy elszórt mondatukból látni lehet mennyit jelentenek egymásnak, és ettől el lehet olvadni.


Összegzés: Egyik titkos kedvenceim. Örülnék is, ha sokan lennénk, akik rájuk szavaznak.

Név: Nora Grey
Jellemzők: Intelligens, szarkasztikus, intuitív, okos és nagyon kíváncsi természetű. Nem bízik meg könnyen új emberekben és könnyen ítélkezik első benyomás alapján.

Név: Folt Cipriano
Jellemzők: Rejtegeti múltját, számos titka mellett. Ravasz és sokszor arra használja sármját céljai elérése érdekében.

Nora és Folt: Bonyolult kapcsolatuk során több hullámvölgyön és hegyen eset át. Nora nem ismeri Folt valódi érzéseit, pedig a srác már régóta szereti őt. Hosszú utat járnak be míg végül beismerik egymásnak az igazat.


Összegzés: Róluk kicsit nehéz volt írni, hiszen még nem olvastam a sorozatot, de aki ismeri, gyanítom szívesen szavaz rájuk. Nem véletlenül kerül megfilmesítésre a mű. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése