2018. 09. 07.

Kedvenc könyves páros - 9. kör


Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Callie Lawrence
Jellemzők: Múltjának sebei ellenére, mi már egy olyan hősnőt ismertünk meg benne, aki küzd és szeretne tényleg teljes életet élni. Seth-tel együtt szeretnék minél több új dolgot kipróbálni és ebben remek társ a barátja. Új kapcsolatba nehezen vág bele, de még neki is meg lehet találni a szívéhez vezető utat.

Név: Kayden Owens
Jellemzők: Nem sok szeretet vette körül eddig életében, így az élet legjobb dolgait még nem tapasztalta meg. Callie-hez viszont egy láthatatlan erő húzza és nem tud szabadulni a lánytól, fáradhatatlanul küzd a bizalmáért. Imádni való pasi.

Callie és Kayden: Sok romantikus regénnyel ellentétben ez a kapcsolat teljesen hihető ütemben haladt. Két lelkileg megtört fiatal találkozik és szép lassan elkezdik egymást gyógyítani. Nehéz is külön beszélni róluk, mert annyira összetartoznak.


Összegzés: Klasszikus kortárs páros, akik múltjuk miatt még közelebb kerülnek az olvasókhoz.

Név: Hannah Wells
Jellemzők: Nem egy üresfejű lány, mégis az iskola legnépszerűbb fiújába zúg bele, ez a kettősség mókás. Ő tényleg elhatározta, hogy Garrett hidegen fogja hagyni, de ki tud egy ilyen pasinak ellenállni? Le a kalappal előtte, hogy neki egész sokáig sikerült. :D
Név: Garrett Graham
Jellemzők: A hokicsapat sztárja megszokta, hogy mindenki a lába előtt hever, és teljesen meglepődik, hogy akad valaki, aki nemet tud neki mondani. De nincs még egy ilyen makacs ember, mint ő, így, ha nem is a könnyű úton, de eléri mindig, amit akar.

Hannah és Garrett: Annyira igaziak voltak. Állandóan piszkálják a másikat, igazán szórakoztatóak. Forr közöttük a levegő, és letehetetlen a történetük, magával ragadják az olvasót.


Összegzés: Most egészen hasonló párosokat sikerült szembe állítani. Nehéz lesz a döntés, mert őket is csak szeretni lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése