2018. 08. 25.

Könyjelző Top 10 - 36. rész

Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

10 népszerű író, akitől még nem olvastunk


I: Sok Írónak akiket már ismerek, de még van jó pár akitől még olvasnom kellene. Jó volt szemezgetni ezek közül.
P: Ahogy keresgettem, rá kellett jönnöm, hogy a mostani, "trendibb" szerzőket tulajdonképpen kivégeztem. Nem véletlenül szerzek tippeket a molyról. De azért akadtak még olyanok, akiktől olvashatnék. :)

1,
I: Sarah MacLean könyvei ott csücsülnek a polcomon. Ám nekem még mindig nem sikerült sort kerítenem rájuk, pedig érzem, hogy szeretném a stílusát.
P: Leiner Laura a lista élére kívánkozik. Valamiért nem vonz már a SZJG világa, de lenne még regény, amit érdemes lenne elolvasnom, ha már ilyen sokan szeretik.
2,
I: Nekem is volt vámpíros korszakom, de még akkor sem olvastam Richelle Mead-től semmit sem, úgy gondolom már nem is fogok.
P: Kelly Oram is inkább ifjúsági író, de szeretni szoktam a fiatalabb korosztálynak írt köteteket is. Biztosan tetszene Cinder és Ella története.
3,
I: Jessica Park könyveit is sikeresen beszereztem, de még az ő megismerése is várat magára.
P: Rick Riordan megfilmesítését már láttam, és nekem egészen tetszett. Olvasva is érdekes lenne, de eddig nem került rá sor, mindig volt, ami jobban felcsigázott.
4,
I: Úgy látom sokan szeretik Julie Kagawa munkásságát, én még nem olvastam tőle semmit, de ami késik nem múlik. Már csak egy időnyerőre lenne szükségem :D
P: Becca Fitzpatrick nevével szemeztem már pár éve is, de most a Csitt, csitt adaptációja miatt újra felfigyeltem rá. Lehet végül csak el fogom olvasni.
5,
I: On Sai is sokak kedvence, én is megvettem tőle Kósza és Mia Anne történetét. A következő mondatom ismerős lehet. Sajnos még mindig a várólistámon csücsül.
P: Diana Gabaldon több fronton is hírnevet szerzett, hiszen az Utazó sorozat TV képernyőn is hódít. Már csak valahol bele kellene fognom. :D
6,
I: Katie McGarry sem olvastam még, pedig az eddig nálunk is megjelent Feszülő húr sorozatát sokan szeretik. 
P: John Green más értékeléseket olvasva, igazán különleges és maradandó regényeket alkot. Nem is tudom, miért nem vettem kezembe egy alkotását se.
7,
I: Katy Evans Írónővel már szemeztem, de valamiért még nem jutottam el odáig, hogy olvassak is tőle valamit.
P: Jenny Han tagadhatatlanul a filmadaptáció miatt került a szemem elé, korábban valahogy sose érdekelt eléggé a munkássága. Lehet mégis el kellene olvasnom.
8,
I: Kim Holden-ről már olyan sok jót halottam. Az biztos a Bright Side biztos jelölt a következő évi Tbr jar listámra.
P: Nicholas Sparks több filmjét is láttam már, nekem való romantikusok. Regény formájában is biztosan élvezhető lehet.
9, 
I: Paullina Simons-tól is már tervezem, hogy olvasni fogok, de eddig még nem sikerült teljesítenem.
P: Agatha Christie krimijeit szerintem mindenki ismeri. Nem ez a kedvenc műfajom, de kellőképpen le tud kötni egy jó nyomozás. Egyszer csak érdemes lenne elolvasni az egyik regényét.
10,
I: Johanna Lindsey-től sem olvastam még eddig semmit, ami nagy hiba, mivel ő is nagyon jó kis történelmi romantikus könyveket szokott írni.
P: Stephen King műfajilag áll távol tőlem, hiszen nem szeretek én félni. :D De annyira zseniális alkotó, hogy előbb-utóbb mégis kellene tennem egy próbát vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése