2018. 08. 26.

Mutasd a polcod! - 34. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A 34. választás a 102-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Jessica Sorensen: The ​Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen
Ezt a könyvet még a blog megszületése előtt olvastam. Az biztos, hogy nagy hatással volt rám. Ebben a történetben szereplőink súlyos titkokat cipelnek magukkal gyerekkoruk óta. Fájdalmat, amit senkivel nem osztanak meg idáig. Általuk megtapasztaljuk milyen is amikor két összetört lélek egymásba szeret. Nekem nagyon tetszett, ahogy haladtunk a kapcsolatuk fejlődésében ahogy a vágy és a bizalom kialakul köztük. A végére pedig kaptunk egy brutális függő véget!!!

P: Kresley Cole: Méreghercegnő
Annyira imádom Kresley Cole alkotásait. *-* Igazán izgatottan vártam ennek a résznek a megjelenését és nem számítottam csalódásra, mégis meglepett, hogy mennyire különleges és egyedi volt Evie története. Nagyon ajánlom mindenkinek, jah és nem utolsó sorban kinézetre is mutatós. ;) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése