2018. 09. 02.

Mutasd a polcod! - 35. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A 35. választás a 14-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Lisa De Jong: When ​It Rains – Amikor esik
Egy újabb polclakó, aki már egy ideje olvasatlanul csücsül a polcomon. Hiába javíthatatlan vagyok, ha könyvekről van szó. Olyan sok olvasatlan vár rám, de én mégis képes vagyok újabb könyvek miatt elcsábulni. Itt is a gyönyörű borító ami hatással volt rám, és a fülszöveg is nagyon jó kis történet ígért számomra. De most fogadom, hogy egy újabb könyv amely a jövő évi TBR listámon szerepelni fog :)P: Samantha Young: Dublin Street
Huh, őt már nem mostanában olvastam. Akkor az értékelésben is írtam, hogy a borító számomra egyáltalán nem tetszetős, sőt pont amiatt elég későn sikerült kezembe venni ténylegesen a regényt. Utána mégis magával ragadott a két fiatal története és bátrabban vettem meg a folytatásokat, azoknál már a képen szereplő párosok is jobban tetszenek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése