2018. 09. 17.

Kedvenc könyves páros - 12. kör

Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Olivia Gertrude Silber (Liv)
Jellemző: Szülei válása után a világ számos pontján éltek már. Nem nagyon ismeri az igazi otthon fogalmát. Mostohatestvérével és annak barátaival álomutazók. Kedves személyiségként jellemzik, nem szeret a figyelem középpontjában lenni. De okos és leleményes, gyakran hagyják el száját szarkasztikus megjegyzések. Imádja a rejtélyeket és azok megfejtését, a Sherlock Holmes filmeket. Érdekes, hogy igazi realista, nem hisz a természetfelettiben, a démonokban, teljesen új terepre csöppen az álmok meglátogatásakor.

Név: Henry Harper
Jellemző: Családi háttere neki se makulátlan. Szívesen menekül az álmok világába, ha szüksége van távolságra. Ennek köszönhetően, ő már remekül képes irányítani is azokat. Ő is nagy rajongója a rejtvényeknek, és mindig arra vágyott, hogy találjon egy lányt, akivel hasonlítanak egymásra. Művelt és sokat olvas. Korábban felszínes kapcsolatok jellemezték, de Liv-ben megtalálja azt, amit keresett.

Liv és Henry: Már az első találkozásuk emlékezetesre sikerült, a repülőtéren botlanak először egymásba. Később Liv nem is meri elhinni, hogy egy Henry kaliberű srác tényleg érdeklődhet iránta, de a srác bebizonyítja a történet végére, hogy komolyan a szándékai.

Összegzés: Kifejezetten az ifjabb olvasók voltak itt a célközönség, de biztosan akadnak mások is, akik szívesen elmerültek a két fiatal történetében.

Név: Denisa Wry
Jellemző: Nem mindennapi főhősnőként jellemzik. Magabiztos fellépése mellé pimasz, csípős nyelv párosul. Kemény nő, igazi vad amazon, aki gondolkodás nélkül rohan bele az eseményekbe. Végül mégis mindenből kivágja magát. Nem biztos, hogy a legbölcsebb tulajdonságok ezek egy zsarunak, de sokszor nem árt az ilyen természet.

Név: Daniel Belloq (Mogorva)
Jellemző: Nem véletlenül kapta a becenevét, mégis nagyon sok értékelésben olvastam, hogy elnyerte az álompasi jelzőt. Tud sütni és ütni, sármos és okos és bokaremegtető mély hanggal rendelkezik, igazán szívdöglesztő. És tényleg igazi férfiként viselkedik, belevaló rendőr.

Denisa és Daniel: Partneri kapcsolatukból alakult ki előbb viszonyuk, majd elmélyült a dolog. Rendkívül szórakoztató párosként jellemzik őket a rajongók.

Összegzés: Erről a párosról volt a legnehezebb írni, hiszen velük még említés szintjén se találkoztam korábban, de Vavyan Fable művei azért igen ismertek hazánkban is, kíváncsi vagyok, mennyien szavaznak rájuk. :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése