2018. 09. 24.

Kedvenc könyves páros - 14. kör

Az újabb szavazás témája a könyves párosok. Biztos mindenkinek akad kedvence, hiszen a romantikus regények mozgatórugói. Szükséges, hogy működjön közöttük a kémia, izzon a levegő, amint egy helyiségbe lépnek. Keressük meg közösen, hogy kik az aktuális legjobbak. :)

Név: Claire Randall
Jellemzők: Saját idejében átlagos nőnek számít, ám a 18. században elég kirívó. Ápolónőként dolgozott a fronton, ami igazán függetlenné és veszélyt nem ismerővé tette. Talpraesett és rinyál, teszi, amit tenni kell. Emellett érzékeny oldala is van, amit Jamie oldalán láthatunk meg. 

Név: Jamie Fraser
Jellemzők: Ez a skót katona általában elbűvölő, kedves és humoros. Családi vonás náluk a makacsság, és ékes példája ennek. Végtelenül hűséges hozzájuk és főleg feleségéhez. Remekül átlátja a társadalmi viszonyokat és irigylésre méltó férfiúi becsülete. Nem bújuk ki a konfliktusokból, főleg ha felelősnek érzi magát.

Claire és Jamie: Claire véletlen időutazása után találkoznak, és egyből ellátta sebeit. A nő biztonságáért házasodtak össze, de hamar kiderül, mindketten többet éreznek a kényszernél. 

Összegzés: Számomra még ismeretlenek, pedig főleg a TV-s feldolgozás óta még szélesebb körben tudhatnak rajongókat maguknak és sokan meg is szerették őket. 

Név: Brittany Ellis, (Brit)
Jellemzők: Kívülről élettel teli, hűséges és szinte tökéletes, de belül ő is csak egy átlagos gimis lány. Anyja előszeretettel beleszól öltözködésébe, amit nehezen visel. Alex mellett pimaszabb oldala is megmutatkozik. És az is, mennyire jó szíve van, végletekig hisz az emberekben.

Név: Alejandro Fuentes (Alex)
Jellemzők: Alex igazi kemény fickó, nem retten meg a kihívásoktól, nem számít az ára. Belül mélyen szereti barátait és inkább feláldozza magát, minthogy testvérei bajba keveredjenek. Falat épít maga köré, így könnyebb neki, de miután ez leomlik szórakoztató énjét is láthatjuk.

Brit és Alex: Nem számítottak arra, hogy valaha is szóba állnak a másikkal, a sors mégis így hozta és onnantól nem voltak képesek elszakadni egymástól. 

Összegzés: Klisésnek mondható a rossz fiú és a a suli bálkirálynője párosítás, de remekül működik az ő esetükben is.  


Loading poll...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése