2018. 10. 08.

Kellemes Őszi Idő Book Tag


Már az ősz második hónapját tapossuk, és most is egy évszakhoz kapcsolódó book tag-et kerestünk. :)

Ropogó levelek – A világ tele van színekkel. Válassz egy könyvet, amin vörös, narancs vagy sárga színek vannak.
I: Ide én most egy narancssárgás borítót hoztam, ami élőben csak az igazi. Ez pedig B. Czakó Andrea: Hervadhatatlan. 
P: Karen Marie Moning Feversong regényének borítóján mindegyik megtalálható és összességében is őszies számomra a színvilága.

Kényelmes pulóver – Végre elég hideg van a meleg ruhák viseléséhez. Melyik könyv képes felmelegíteni?  
I: Még friss élmény, de ebben a hűvös időben nagyon jól eset a lelkemnek Lisa Kleypas: Éjfélig vagy enyém könyve. A legjobb az egészben, hogy kedvenc szereplőimmel is újra találkozhattam a történet során. 
P: Legutóbb erre Helen Hoang A szerelem egyenlete volt leginkább képes. Olvastam azóta is aranyos romantikus történeteket, de ettől költözött legjobban melegség a szívembe.

Őszi viharok – A szél süvít, és az eső esik. Mi a kedvenc könyved vagy műfajod az esős napokra?
I: Történelmi romantikusok mindenképpen, teljesen elkapott a hév, az eddigi őszi hónapokban csak ezt olvastam szinte. Szeretek belefeledkeznie egy ilyen történetbe, mindig boldog mosollyal az arcomon csukom be a könyvet. 
P: Nagyobb részt nem évszakfüggő a dolog, de ősszel is a romantikus alkotásokat szeretem leginkább, sőt annak bármely változatát.

Hűvös levegő – Ki a legmenőbb szereplő, akivel helyet cserélnél?
I: Szívesen kipróbálnám a tükörjárást, így Ophélie bőrébe belebújnák egy kis időre. 
P: Ceony a Mestermágusban már az összes anyagot képes irányítani, érdekes élmény lehet.


Forró almabor – Melyik alulértékelt könyvből szeretnéd, hogy a következő szenzáció legyen?
I: Nem hiszem, hogy tudok ilyet mondani ide. Nem találkoztam mostanában olyan könyvel, amelynek lejjebb találtam volna az értékelést mint amire én is gondoltam. 
P: Lucinda Riley Hét nővér sorozata nincs szó szerint alul értékelve, hiszen visszajelzések alapján, aki olvassa, dicséri is. Viszont nagyon jó lenne, ha szélesebb közönségre találnának ezek a remek regények.

Kabát, sál és kesztyű – Az idő hidegre fordul és ideje felöltözni. Melyik a legzavaróbb borító, amit inkább elrejtenél a nyilvánosság elől?
I: Nekem a kedvencem ez a sorozat, a borítók is szörnyek szerintem. De a legrosszabb a harmadik részé, ez pedig Abbi Glines: A ​jövőm. 
P: Az Existence trilógia tényleg tökéletes példa rá, de hogy ne ismételjek, kerestem mást is. Rebecca Donovan Csak lélegezz sorozatánál nagyon tetszett a koncepció. A gondolat a Boldogító lélegzet esetében is tökéletes volt, de a kivitelezés hagy némi kivetni valót maga után. Túlságosan mű lett a végeredmény.

Sütőtök  - Melyik a kedvenc őszi ételed vagy italod?
I: Almás pite kifogyhatatlan mennyiségben :D 
P: Nagyon teásak vagyunk férjemmel, egyedül ezért mindig várom az őszt, hogy elkezd hűlni a levegő és jöhet a jó forró teácska. :)
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése