2018. 09. 23.

Mutasd a polcod! - 38. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A 38. választás a 27-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Jenny Han: A ​fiúknak, akiket valaha szerettem 
A megjelenésekor azonnal be is szereztem, de mint már sokszor hallottátok tőlem, szoktam úgy járni, hogy valamiért feledésbe merül nálam néhány könyv, csak egyre inkább tolom az elolvasását. Itt is ugyan így voltam :) A motiválásom a film kapcsán erősödött fel csak igazán. Utána már meg sem lehetett állítani, mert ahogy olvastam az első részt, azonnal neki is kezdtem a következőnek. Lara Jean-t és családját egyből megszerettem, ezt a bejegyzésemből is érezhetitek. Nagyon várom, már az utolsó rész megjelenését :)


 


P: Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához
Az első részt még hirtelen felindulásból vásároltam. Nem terveztem újabb könyv beszerzését, de a Reménytelenül nagyon megfogott és kerestem mellé valamit az ingyen szállításhoz. Milyen jó döntés volt! Szórakoztató, könnyed történelmi romantikus egy kis erotikával megfűszerezve. Alig vártam, hogy folytassam a sorozatot, és ez a harmadik rész se okozott csalódást. Annak is nagyon örültem, hogy bár megtartotta a kiadó az eredeti koncepciókat, egy kicsit javított is rajtuk, így még szebbé varázsolták a könyvről születendő első benyomást. A vadóc, nehezen beilleszkedő és inkább botrányairól híred Juliana mellé egy végletekig szabálykövető herceget álmodott meg az Írónő és milyen jól tette. Ellentétes személyiségükből csodás jelenetek kerekedtek ki. De sokat tanulnak egymástól és imádni való párost alkotnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése